Finaste låtarna <3 måste höras på!:)

Regina Spektor - Samson with lyrics
http://www.youtube.com/watch?v=yAiHve2JZvU&feature=related

Regina spektor - The Call With lyrics
http://www.youtube.com/watch?v=oNsQewlFtEs

Idag fick det bli en bild på michelle :)


 



(jag ska berätta mer om veckan senare. men inte just nu ;) + att jag ska skriva in om sälen-veckan med, men det ä bara o ha tålamod vetti:D )

fölis,bebis,farmor,dady <3

hejj allA små/stora bejjbs. idag har man bara chillat i skolan. OCH GISSA VAD?!?!?!?!?! rosie har fått ett litet föl :D:D ett stoföl som ska heta Waleria, 2 vita strumpor ibak, en vit kota i fram, bläs och kommer att bli rödskimmel :D pappa kom ju även hem igår och jag fick 2 presenter från usa. trodde aldrig att pappa skulle bli sån här bara för att han läste sekret. han är som den bästa pappan man kan ha. han hade köpt en bok som hette "daughter, i`m so proud of you" också ståd det massa (på engelska) om att jag hade gjort hans liv så intrtessant, och att han älskade mig massa" en sida står dt t.ex. "i see a gorgeous butterfly emerging from her cocoon, someone who is growing and changing, becoming more beaufiful each and every day" och en annan fin sida (alla är skit fina men denna är speciel: "i love you, and i`m so very proud of you. please know that no matter where you may be or where you will go, i`ll be right there with you... in a special place in your heart" usch, jag lipa skit mkt när jag läste den. ändå har jag mer än halva bocken kvar att läsa.. :)
Vi var även och hälsade på farmor idag. hatar att se henne lida så:( mikeal, gunilla och madelene var även där ;) det var trevligt;) Jimmy ringde även och sa att han o hanna är på bb och ska troligen föda i natt lr nått, så jag ä skit spänd. men jag lovar. det kommer bli en liten Wilma ;) men men. nu ska jag upp o lägga mig på spikmattan en halvtimma ;)



Puss o kram<3 :D

tisdagigigigiii;)

shaa ;) idag har det vart skolan som vanligt. skriver om sälen sen på andra datan :) iaf. jag hade sovmorgon till 8:30 men jag gick upp kl 7:00 ändå. igår var man även o köpte skor. men iaf. när jag kom till idrotten (som vi började med på mrgonen) så berättade madde en skit kul sak. hon hade fått stallplats och ska hyra melisza ;D sen på idrotten hade vi typ "redskap" och det gick väl som det gick. jag kunde typ inte gå på händer o jula men annars gick det la hyfsat bra ;) sen gick hela skoladan iväg i sin egna fart;) efter skolan gick jag till mormor och åt lite. sen gick jag till emmi och här ska man tillbringa kvällen/natten till att vara kattvakt med michelle ;) igår var man även o hälsade på farmor. hon var inte alls stark. det var ingen rolig syn.... :( den pigga och pratglada farmorn som alla sett upp till orkar ingenting längre.... :/
och något föl har det ännu inte kommit. inte jimmy o hannas bebis heller. men man får ju ha tålamod;)

puss o kram;) <3


ikväll o imorgon o resten av veckan ;) i SÄÄÄLEN

nu har man precis varit iväg me marie, emmi o michelle o lämnat jennie på tågstation. sen åkte vi o köpte dricka till michelle, sen skulle hon upp på berget o festa, så vi skulle vara lite aa.... "familjen konstig" nä men vii satte på skit hög musik, vela ner rutorna o slog me handen på utsidan av bilen. hahahha fy va kul xD sen körde marie alla michelles kompisar till ströget xD sen åkte vi o hämta emmis katten o alla sakerna. ó sen hem. det var najjs. det togg typ 2 timmar men najjsigt värre vare! :D imorgon åker vi kl 10:00 så jag lär inte skriva blogg innan tror jag inte. men det blir 4 timmars bilresa så önska oss lycka till :D hoppas inte jag tappar bort någon i backen xD ikväll ska ja o emmi spela lite, vad vet jag inte än men det blir väl kort lr nått ;)

Puss o kram <3


mohahahhahaaaaaa :D

hejj hopp. inatt var man uppe vääääldigt länge, bara för att michelle o hennes magiska fingrar gjorde på att laptopen gick igång :D:D::D:D:D så jag satt vid den ett tag. sen på morgonen så gick jag upp och mamma tar mig fortfarande som ett litet barn så jag fick påskägg haha :D sen duschade jag o fixade- sen hände massa och nu har syrrorna kommit o snart ska vi nog äta ;)


ps. michelle, förlåt. men jag blev väldigt arg. och bara för att jag sa det där så behövde du inte skriva "denise <3 --------- 4-ever" på min dörr (jag vill inte säga namnet för det ä sååååååååå löngn. och jag sa till wille "NU Ä HÄMDEN LJUV" så man kan väl säga.... att vi inte kommer att vara så jätte bra kompisar idag (a) hihi.... ;P ds.


skade dag....

säg inte att jag sa att detta skulle bli en lyckad dag!!!!! först skull jag o ville bära brädor o sätta upp i trädgården så happy kunde springa lös, då fick jag en spik i foten så det blödde en stund. sen så typ kom han igenom brädorna o rymde. sen skulle jag ge honom bollen och då hoppade han o försökte ta den, också råkade han bita mig i fignret så skinnet gick typ upp o man såg köttet, as äckligt. och det blödde as mkt. sen försökte jag ta det lugnt ett tag. men gissa vad som hände för typ en timma sen!!! jag tog willes BMX o han typ jagade mig, också kollade jag bak. också när ja kollade fram igen så låg lillies cykel där, o jag hade inte en chans att bromsa, så jag åkte in i den o det tog tvärstopp ch jag typ flög över cyken o landade halvvägs in i buskarna. och det ä helt uppskrapat lite längre upp på bena så jag kan inte gå xD känner mig typ halvt handikappad xD hah aja det blir nog en bättre dag imorgon ;) nu ska jag sticka in o äta lite middag ;) puss puss;)

glaaad påsk <3

IDAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAG, hahah är jag as glad för ingenting, men iaf. jag vakna 9 sen så var jag typ helt klarvaken diret, men jag låg kvar i sängen tills klockan 11, jag vet jag ä skumm ibland xD sen gick ner o åt lite frukost o borstade tänderna o kammade håret o allt möjligt;) och nu sitter jag här. det komer nog hända mkt skojjigt idag hoppas jag ;) först o främst ska jag ju packa, och sen lägga in allt i bilen (för imogon äre ju påskafton och då kommer ju alla andra hit, så då gör vi det idag istället ;)  ). sen så blire säkert att man ska hjälpa till me nått ute;) kanske tvätta en bil till? vem vet. aja, det ska bli najjs att åka iväg en på söndag iaf ;) jag kommer säkert att skriva om alla roliga saker som händer, så lugn bara lugn nu kommer att få skratta ;D +13 grader ute. har värkligen börjat gå mot sommar igen ;D och tanjentbordet till bärbara datan har vi inte köpt än, men det gör vi nog när vi kommer hem från sälen tror jag nog;D
Alla får ha det skit kul idag precis som jag :D:D
puss o kraaaam<3


ligger där glänsande fin, men sina flätor....

var precis inne på vivecas hemsida och såg detta... jag lipar as mkt även om jag läst det 3 ggr nu. jag kommer ihåg sista gången jag såg dig gumman. men iaf, såhär hade hon skrivit på sin hemsida;

Jag hade tränat med henne och sedan borstat henne så noga och flätat ihop manen så allt skulle ligga fint inför unghäst utställningen som var vårat första mål. Hon var som vanligt den eftermiddagen och jag släppte ut henne glänsande fin och stod kvar och beundrade henne en stund när hon travde iväg i hagen. Åkte sedan hem, för att åka till stan någon timme senare och på väg mot stan ringer Björn och säger att jag måste åka till hästen NU!!

Gör en U-sväng, kör som en dåre och tvärnitar vid hage och rusar till henne...där hon ligger, varför i h-vete sover hon nu hinner jag tänka, kastar mej fram och sliter och drar i grimman och försöker få liv i henne på alla tänkbara sätt!!! Ringer veterinären samtidigt och fortsätter att försöka få liv i henne, men hon är död...ligger där glänsande fin med fina flätor och är fortfarande varm. Jag satt kvar hos henne länge den kvällen, sen slöt jag hennes vackra ögon och sa hejdå...det var hemskt, fruktansvärt att lämna henne där...



båda bilderna ä från rixutställningen, en helg med dig man aldrig glömmer gumman <333

Det spelar ingen roll.... ;)

idag blev det en "tvätta bilen" dag. först tvättade marie, jag o william maries bil, den blev så finer så;) sen skulle jag o wille tvätta mammas bil. den såg väääldigt konstig u, stor o reäl bil ä inget för små pluttar som vi. det var typ prickar överallt för att trasan som vi skulle torka bilen med var genom blöt. så vi fick vaxa bilen. efter typ 1 timmas vaxning gick jag in. sen efter nån timma gick jag ut o körde tjjho me wille, lillie, jonte, fabian o lova ;) dt var najjs;) nu ä klockan tio över 7 så middan blir ju typ kvällsmat x) men men så kan det bli;) annelie har ännu inte ring om att det har kommit något föl. så det ä väl bara o vänta;)

just nu sitter man o lyssnar på minnen från när man var liten - the pinks;
Det spelar ingen roll hur du ser ut
det spelar ingen roll vad du tänker för
när natt blir till dag, och allt har tagit slut
då kommer du att kommaihååg


Vi hade typ alla deras låtar när vi var små, också typ lekte jag o michelle alltid "inte nudda golv" och "mörkkörajömma" när vi hade dom låtarna på, mer än minnen asså;)


ett år sen Linda dog nu... :(
R.I.P Särkens Linda <3

Pussar o kramar;)

Städat heeeela dagen lång;)

hejj igen allihopa;)
Idag när mamma hade åkt hemifrån satt jag en stund och såg på tv;n sen gick jag upp då fixade michelle o wille o lillie i lillies rum och städade där och sådärnt, så jag hjälpte till, och det visade sig att dom andra gav upp så tillslut var det bara jag kvar och det låg saker ÖVERALLT!!! senare kom wille o hjälpte mig, och resultatet blev mer än lyckat ;) (vi städade där för att emmi ska måla om där när vi ä i sälen, också ska oliwia byta rum me michelle;)
Imorgon vet jag faktiskt inte vad jag ska göra, om det blir bra väder finns det alltid nått kul att göra ute;D om det blir sämre så.... blire väl tv lr nått annatx)
asså seriöst, jag kan inte sluta tänka på rosies lilla fölis, tänk att i början när hon var dräktig hade hon tvillingar o.O och nu äre bara en liten bebis;) fast det ä ju bra att det inte ä tvillingar för då finns det ju risk att nån av dom eller båda inte klarar sig;/ men men, nu ska jag ta och göra nått annat skojjigt;)


puss o kram <3

altl på samma gång ;)

hejj alla bejjjbs, idag har man sovit längre än jag trodde att jag skulle göra. men iaf. en sak är ju förendrad från igår, jag sprang inte ner när det ringde.... jag gick;)
Igår kväll var man ute heeela kvällen i det sköna vädret, spelade tjhoo (stavningen ä minxD) sen fick jag as ont i knäna för att michelle o jonte fångade bollen hela tin så jag gick in o smörjde in knät med det där "zon" sen gick jagut ckså körde vi vidare.... stakars jonte, jag kastade bollen i hans huvud hela tin xD o michelle kastade bollen först på jontes huvud, sen studsade den över på fabes huvud och ner i hans luva, jag skratta typ sönder hela halsmandlarnaxD ni skulle sett deras miner xD sen så körde vi "vägg" på ladugården ;) och fabbe sköt snett så jag fick kuta o hämta den varje gång xD nu är mammsen inne i stan o klipper sig o skulle kolla kameran så nu vaktar man barna... lr aa dom vaktar sig själva kan man väl säga x) asså jag o michelle har trott hela tin att Rosie ska få en hingst, men nu börjar jag tro att det ä ett fux sto men typ 3 eller 4 vita strumpor och nått fint tecken i ansiktet, men vi får väl se;) nukan inte mikkan hänga med till sälen :((((( men vi kan ju alltid träffas på nått lov eller en helg;D ska bli skönt att komma hemifrån en vecka, men ändå tråkigt att missa konserten som ja,madde,ida o erika skulle ha för musikskolan. men det finns ju fler tillfällen ;) nu ska jag ta och hämta mitt humör igen och tänka på att det kommer bli fint väder imorgon ;)


dagens motto;
If you dont love me
why don't you let me go

Puss o kram <3


sol... läkare... tårar... ömm... massa mer...?

Igår var jag, michelle, mamma o jonte o hälsade på farmor som nu bor i ett sånt där hem.. kommer inte ihåg vad det heter. usch, jag hade aldrig trivits där. hon sa att hon mådde illa hela tin o trivdes inte alls, men hon sa också att hon inte kunde klara sig ensam längre så det var nog best så. sen gick vi till vårdcentralen som ligger brevid. dom kollade mitt knä och sa att det nog var en infektion så jag skulle röntkas och använda "zon" men inte för ofta sa hon, för då skämmer jag typ bort muskeln i knäet och då kommer inte den funka sen.... men aa iaf. sen så kollade dom på michelles vagel i ögat, och om den inte blir bättre snart kommer dom få skära ut den .. USCH! jag hade inte velat att nån skärde i mitt öga *ryser*.
Flera darag i rad har jag nu vaknat av att telefonen ringar, jag kutar ner och tror ALLTID att deet ä annelie som ska säga typ " hejj, rosie har precis fölat så om ni vill kan ni komma och hjälpa till, och kolla och sånt" men vajre gång jag komemr ner äre nån annan -.- hah aja, jag ska testa att inte gå upp imorgon, då kanske det ä hon
Lova har kommit in här 2 gånger och gråtit as mkt nu, hon typ ramlar hela tin xD ungen har ingen balans, nä ja skojja bara ;)

Lova på bilden;)

Puss o kram <3

sommar,sol och pool<3

dan'
vaknade vid halv 9 och kom plötsligt på en "syslingattacken låt nr2" haha, så den skrev jag ner. sen så hörde jag telefonen ringa, och jag trodde det var annelie som ringde och skulle säga att rosie hade fölat, men istället vare marie, hah ;) Sen åt jag lite frukost och fixade lite mojjs. sen vid typ halv 1 lr nått ska ja,mamma och jonatan åka till floby (sjukhuset i floby) och jag ska titta mitt knä och dom ska också gra massa saker. så det tar la nåra timmar. sen åker mamma, jonte, wille o lillie in till stan och ska hyra skidor så då blire HUSET FRITT!!! fast kim kommer ju.... så vi får la se hur det går med det;) sen ikväll så ska jag titta på ett nytt tangentbord, iochmed att jag gjorde sönder det som är på min o michelles laptop xD hah, men det blir nog bra;)
längtar sönder tills det blir varmt, det ä nästan deprimerande att åka till sälen, nä men det ska bli kul. men man vill ju ändå ha det lika varmt som det ä här nu, himmlen ä helt blå, solen på topp och det ä typ +15 grader ute;)
och mikkan, du hänger med till sälen, annars vet jag inte vad jag gör... jag kan springa till gbg och kidnappa dig  smyg;) hah;D

ps. jag vet att jag var as tjock den sommaren som denna bilden togs, men skit samma, mysig sommarbild ändå;) ds.


Puss o kram<3 


funktionärer på Hingstvisningen -09 ;)

Förrgår;
I förrgår längtade man tills klockan slog 13:10 hela dan! allt var najjs den dan;) Jag fick MASSA läxor !!(efter som att vi ska till sälen veckan efter lovet) men iaf, efter skolan åkte madde med hem till mig och vi var ute på promenad, såg på beck o så;) Sen vid 6 kom annelie och hämtade oss, då åkte vi till grevargården och fixade ringen och allt det där, dekorationen o allt;) och hälsade på lite folk som redan hade kommit;) sen åkte vi hem till annelie och sov, ja o madde låg o skämta as länge, flummigt värre xD
Igår;
Igår gick vi upp vid 7:30 lr nått och gick ner o åt. sen gick vi ut i hagen och gav hästarna vatten och sen åkte vi till grevargården :D jag o madde hade som "grund uppgift" att mocka på banan, jag trodde att det skulle va skit tråkigt, men det var faktiskt riktigt kul, ni fattar nog inte varför, men det gör ja o madde xD Där var även 2 av Rosies avkommor; Arhults Waldemar och Särkens Wind Dancer;) Wind Dencer kanske behövde liiiite mera mull, men han var fin ändå;) och Waldemar var skit fin!!! sen såg vi på löshoppningen och hjälpte till lite där, sen gick vi tillbaka till utställningen och då var det dags för BIS (best in show) och gissa vad!!! :D WALDEMAR VANN:D:D:D:D hah!! gud va kul det va ;) men han var ju helt klart finst haha =) och det fanns en till häst och shonnyn som var skit fina med! :D men waldemar var ju såklart finast, men vem skulle inte kunna tro att han vann, han har ju Rosie som mamma ;D

<--- Arhults Waldemar



<--- Särkens Wind Dancer

<---- Shonnyn (ingen bra bild men ändå, han ä as fin iaf (: )

<-- här ä shonnyn igen ;)

(kommer inte ihåg vad denna heter man aja;)  )

 (venne vad denna heter, men den hade SKIT FINT steg;) )

 Denna hästen var skit gosig ;D

RSS 2.0