NÄSTAN 100 års jubileum;)

vid 14-15 tiiden idag  kom en stor traktor hit´;) han skulle ÄNTLIGEN riva "vita huset", så jag,michelle o wille gick ut för att ta lite kort och filma, också hjälpte  vi till att b'ära ut massa saker från huset, sen så gick det ganska fort, så nu ligger hela huset i en STOOOR hög med plankor;) Det är som att man äntligen kan andas när man kommer dit, jag vet inte varför... men förut hare vart typ kvavt lr nått. Huset blev nästan 100 år :)
haha på en av dom 100 tals videona, när traktorn backar(som wille filmade) så hör man wille bah "AKTA DENISE!!!" också hör man mig bah "AAAAAH!!!! ...... JAG HINNER NOG.... ELLER...... EHH JAG SPRINGER" hahahahhah xD
Bilder kommer nog senare;)

Resten av dan blire nog bara chill, kanske ska börja packa lite, om jag har riktigt tråkigt;) (sakerna till sälen asså:P)

Earth Hour!

okej, alla kollar hit nu!!!!
Ikväll kl; 20:30 till 21:30 släcker hela världen alla lamporna!!!!!
alla lovaar att göra det!! ;)
Idag så kommer nog även världens bästa sysling hit;D Så man vet aldriig vad vi hittar på, haha skoja bara.

JAAAA!!!!!!! DET REGNAR!!!!! gud va kul! då slipper vi äntligen all snö, fast det ä ju  bara fkp:s snö jag hatar, inte den som är i grönland. det äär den vi ska försöka att bygga upp nu ju:D (igen) stackars små isbjörnarna, det ä ju bara vi som kan rädda dom, och vi kan även rädda flera städer som kommer att bli översvämmade om isen smällter! så alla måste offra sig! :D det finns ju nått som heter ljus, ifall att man är mörkrädd;)
sådär ja, nu har ni fått er en riktig förklaring haha ;) men seriöst, jag älskar regnet just nu!!! då kan snön äntligen gå bort;)


hingst visning, påsklov, sälen, maya rung, rolig vekarie!, hoppla hoppla pollen<3;)

veckan har varit helt okej;) fick godkänt på alla proven och läxförhören;D haha;)

Nu är det bara en vecka kvar till påsklov:D
Nästa vecka så äre ganska mkt prov, men det fixar jag nog;)

På lovet så ska jag bland annat packa, fför på söndagen v.15 bär det av till SÄLEN :D och jag  ska även till doktirn, och dom ska väl ÄNTLIGEN få fram vad det är för fel på mina knän, orkaar inte vänta mera!!!!!!!!

haha, igår på spanska lektionen hade vi en vekarie, fan va vi skratta hela tin xD det blev inte så mkt spanska, utan hon berättade mera om vad "människo rötter" var, och att hon hade en "Liten björn, eller aa en hund som trodde att den var en björn" haha, asså vi skratta skit mkt x)

På söndag ska jag sticka till annelie och rida :D och sen på lördag v. 14 så ska jag me annlie på en hingstvisning, hon är med och anordnar, så vi ska göra lite allt möjligt skojj ;)

Jag har fått en ny favorit, Maya rung i andra avenyn (hon sjunger me) haha, jag hade ingen aning om att hon kunde sjung, men hon hade till o me gjort en egen låt;)
Här kommer en liten del av låten;D hah, det ä ingen som orkar läsa hela låten så jag tog bara en liten bit;)

Att leva för evigt,
är att leva med dig,
för du är det ända för mig



Puss o kram <3

Du och jag mot hela världen, det stod klart att när vi vuxit upp skulle vi aldrig bli som dom...

vadå att denna låten väcker minnen lr! <3
http://www.youtube.com/watch?v=U8ZNjN3JSms

Att din tonårsdotter förra månaden kom hem full
Det är en händelse du väldigt ofta fördömt
Hur hon kunde va så fräck och länsa ditt schatull
Se, har du redan hunnit bli såpass gammal att du redan glömt

Smedsudden vid riddarfjärden
Vi satt där varenda lördagskväll
Och värmde upp med slaid och silverrom
Du och jag mot hela världen
Det stod klart att när vi vuxit upp
Vi skulle aldrig bli som dom

Nu blir du helt galen för en stjärna på en tand
Och du fördömer den musik som vi tycker är bra
Att hon tatuerat in en fjärril på sin hand
Se, har du faktiskt lyckats helt att förtränga hur de en gång var
Det är klart att man förändras fram till att man går hädan
Men jag kan ändå tycka att de inte va så länge sedan
Du och jag gick sminkade bland svennarna på stan
Så alla medelålders kärringar slog bakut
Jag i rosa lack och du i indi
Du kan väl ändå inte verkligen mena att tiden suddat ut

idag har dt vart skola, skit kul på engelskan!!! haha, ja,madde,erika,ida o lippa spelade in en film som var skit kul, och nu ska vi skicka in den till en tävling :D
Ska bli skit najjs ;)
och våran är ju lätt roligast xD
Sen vare slöjd, jag blev klar med min STOOORA sak, också fick jag en rejäl utskällning för att jag råkade skära fel i en spelgel :S haha, tomas måste lära sig hantera sin ilska ;)
Imorgon ska jag öva me ida,madde o erika ;D och på kvällen blire även "the mentalist" (stavning) och andra avenyn :D



Puss o kram <3


söndag<3

heeeeej :D
idag vakna man av ett väldigt högt ljud, och jag darrrade skitmkt typ som att det var jordbävning lr nått,det var skumt men aja :) Sen åkte jag o michelle till annelie :D Jag red honey bunny en sväng medans mille o annlie körde wera, och vi prata massa  om hingstutställning ;D sen red jag laura en sväng o michelle ledde celebration.  och vi prata massa om igår o s¨å ;)

Igår var jag barnvakt åt lova o fabian ;) Vi kollade på typ Wild Kids lr va det heter xD också vare en kille som pratade, fabian bah "han är faktiskt väääldigt sööt!" haha, jag visste att det skulle bli en bög i familjen, nä skojja bara ;)
´jag satt uppe till 1 och tillsllut kom michelle o marie hem;)



Mina ögon kan tindra

Mina läppar kan le

Men sorgen i hjärtat

Kan ingen se


Hästbrist! hah :)

hellou.
idag har jag fixat snelugg, ska ha det ett tag nu och se lite om jag trivs bäst med snelugg lr vanlig lugg.
ikväll ska jag även vara barnvakt. får la sitta uppe o se på film me fabian igen xD
hela förmiddan hade jag suttit och kollat på hästar, också hittade jag "den perfekta första hästen, köper du henne kommer du aldrig ångra dig" jag gjorde "framtidstavla" lr va det heter och skrev listapå vad som behövdes att köpa och redan hade, det var as kul och leendet kunde bara en person försöra, mamma, hon sa att vi inte hade nån stans att ha den, och varje gång jag förklarade hur vi skulle göra men problemen som hon grävde djupt för att få tag i så hittade hon på nya, och jag svarade på allt. men sen så fick hon damp o sa att vi inte skulle ha nån häst. då hittade jag en asfin häst till lova o lillie. den hade as bra poäng av dommaren, 43p och guldbelönad. och inkörd,inriden,tömkörd, älskar att bli borstad. van vid barn,katter,hundar och massa. hon var perfekt för dom! men jag måste ju prata me marie först, och hon ska bara lånas ut och om man vill så får man köpa  henne stod det så det ä ju inget måste :)
Alla önskar mig lycka till med att försöka så oliwia o lova får låna denna, och det blir jag som tar hannd om den hoppas jag haha :D och sen var den 105 cm i mkh så den kan nog även jag rida ibland, fast inte direkt träna utan bara rida lite föriktigt, för jag väger ju inte så mkt o ä inte så lång så det går nog :) fast jag ska fortsätta hos annelie ändå såklart :)



sry för bilden på mig x)

Puss o kram <3

ironi på oden cup förra året vetti :)

hahha! från oden cup när killarna går in på plan typ halvnakna x)
http://www.youtube.com/watch?v=h_HSVGT69C8&NR=1

this week<3

hejsan hoppsan ! :D

Idag har det vart chill i skolan!!!!:D:D Först vare genomgång i en halvtimma, sen ut på grönflagg och då hände massa, bland annat tipspromenad, fast den var itne kul xD aja iaf. sen gick  vi till idrotten. då var den vanliga hallen upptagen så vi tog friitdrots hallen. men efter 1 kvart visade det sig att det var nåra  andra som skulle ha den me. då då hade inte vi någon för i den sista speelade dom volleyboll i. också hade vi vikarie, och hon visste inget haha, så hon sa att vi skulle gå ut. och det var typ -4 grader. så motvilligt gick vi och dom på oss ytterskor och jacka, och ändel tog även mjukisbyxor (dom som hade me sig) , sen när vi var påväg ut så skrek hon att vi hade fått låna ett volleyboll nät. och när vi hade tat av oss dom varma kläderna igen och gick dit så vare en as liten yta vi skulle vara på. och 19 st i en så liten yta går bara inte! xD så jag och madde gick ut i ett rum och passade lite me en boll :) sen gick vi tillbaka till skolan och läste lite och sen åt vi. sen så vare engelska. det var bara chill. litet läxförhör sen film :D
Efter skolan åkte jag hem och gick ut me nicke. nåra hade görslat så jag lukta typ skit xD så jag gick o duschade. och nu sitter jag här och lyssnar på lite musik :) senare åker mamma,jonte,wille o lillie till stan så då blire "wild house" för mig :D sen när dom kommer hem blire o äta litte mc donalds:)

Imorogon äre la bara chill. ska vara barnvakt på kvällen o så me ;D

På söndag blire annelie och sådärnt :D

Ha det bra alla små gullisar :)
Puss o Kram<3



upp me nosen, och se VAAD som helst :)

AAJJ! mina händer!
Var precis ute o gick en sväng med nicke, för tidigare på dan hittade jag nämligen massa roliga vägar. så jag skulle testa en av dom, och allt var perfekt, solen påväg ner, varma vindar, en hund som var lydig.... tills det kom ett rådjur (nicke är ju jakthund) vi gick typ på ett järde, också kom rådjurdet och sprang, och då börja nicke me sitt jävla jakttjut! han lät typ som en kvävd höra lr nått o.O också vare typ as lerigt, och har drog skit mkt så jag typ gled me. asså usch vilken upplevelse xD mina  händer gör as ont xD och skorna sen ut som 2 görsel högar xD hahah.
aja, idag har jag iaf var på dalènium, var sådär kul, vi fick typ inget fritt, så vi kunde typ inte göra nått expriment. efter skolan gick jag till mormor :)
igår var jag med madde, erika o ida efter skolan. vi övade lite i bandet. sen så gick jag till emmi, hahha, jag testade lite YOGA, ganska kul, fast det var as jobbigt. det ser jättelätt ut men ni ska bara testa!!! (hon hade en DVD med sånt  så man fick härma) Sen gick jag till mormor och åt, och sen åkte jag hem :)
Imorgon äre gii. ingen läxa :D:D
på fredag äre engelska läxa. vet inte glosorna än... får fixa det imorgon :)
Så veckan har vart/är chill :D





Puss o Kram :)

JAG HAR LAGT TILL MOTTO MED :D och skrivit extra mkt såklart :D

halojjsan:D
idag vare skolan, gick fin fint:D Lite segt bara nu efter helgen, men aa det går över tills imorgon :)
Igår såg jag på beck-det tysta skriket. fattade inte att dom tog självmord o.O haha aja. Såg även på den roligaste svenska serien i sverige förutom parlamentet :) MIA O KLARA ;D
Idag var jag även hos mormor och försökte stämma hennes gitarr, men det gick ju som det gick xD haha, sen så åkte ja o  michelle o tvillingarna me kim hem hit, och nu har  jag duschat och gått en promenad med nicke i skogen.
JAG ÄLSKAR SKOGEN!!!! så äre bara :D

Imorgon ska jag  nog vara med Erika, Ida, Madde o Lippa o öva lite på mamma mia sången och ska nog även spela in lite av våran nya film som vi håller på med :D
Ska  bli kul. Imorgon får jag även reda på hur det gick på spanska provet :D::D:D:D:D:D haha, jag är as spänd, fast jag är ganska säker¨på att om jag ens har något fel så har jag nog bara 3, för det var dom jag var lite osäker på :P men aa, man måste ju tänka positivtivt, för då blir man framgångsrik serru :D

Hurra för mig föresten :D jag har lyckats skriva blogg 3 dagar i rad nu, det var ju bara nåra ggr ibland förut, men nu sätter det igång igen :D för nu blire vår o då har man massa nytt att berätta om :D

Idag såg jag JÄTTE MÅNGA svanar föresten :D det är ett gått vårtäcken!!!!! :D (stavning:P)
Och snön smälter ju bort som bare den så nu äre bara o se fram emot våren :D

I skolan går det väl hyfsat bra och sådär :D
hah nu har jag nog gjort mera glada miner på detta inlägget än på länge, så nu förstår ni nog vilken go vårkänsla jag har :D

Ne nu ska jaq ta och grubbla lite över om det finns något bra program att se ikväll *hahaha*

Puss o kram< 3

sry för bilden... :)




Dagens motto;

Om ditt hjärta nån gång brister laga det med

Karlssons klister


haha :D


mihhihihiiiii

halloujsansvejsi :D
Idag vaknade jag 6 ggr och var sket rädd för att försova mig, jag skulle nämligen till Annelie :D
Men försova mig kunde ajg ju ta o drömma om, för jag var klar i tid vetti :D
När vi kom dit trodde vi att annlie inte var hemma, så vi gick in i stallet o kollade om det stod något på anslagstavlan, men det gjorde det inte. så vi gick in och där var hon, helt livslevande ;D
Så jag o michelle tog in honey bunny o wera o bordstade dom lite, sen så körde dom weris och jag red honey bunny :D gick finfint :D
efter det red jag laura en sväng o michelle ledde spangi. det var lite kul, för annelie fick inte tag på spangi ute i hagen, men så börjjade hon prata engelska med henne (spangi är ju från holland) och då kom hon direkt! det var najjs :D
och Laura har börjat få juver så hon är helt klart dräcktig, och det märktes även att fölet sparkade o störde henne lite för hon stack flera gånger xD och sen skulle jag gå runt henne, också gick jag backom, och om inte jag hade gått såpass nära hade jag nog fått en liten kick där, för jag stod för nära, annars hade hon kunnat kicka till mig med bakbenet haha xD aja, det ä ju ett bra tecken på fölet iaf :D

ps. kolla vad läskig denna är lr?!  http://www.youtube.com/watch?v=JI_z8Si_bA0 iten det står en kille backom gardinen när dom går iväg med bebisen, och ingen såg honom mer än i inspelningen, vad kan då detta betyda ? BABY GOSTH"!!  ds.

först koatack för 2 år sen och nu älgatack o.O vad blire sen? björnatack? hah

vet att det ä lite tjatigt på bloggen idag. men asså ärligt, jag var typ skritarg så jag gick ut på promenad med nicke, och ont i knäet som in i den. så typ gick jag ganska sakta också typ började han me sitt jakt tjut. och jag bara va fan... så jag  typ kollade dit han kollade, och vad ser man inte mer än 3 st älgar som är på typ 5000 meters avstånd och springer emot mig. så jag bara springer allt vad jag pallar hemåt, ondare i knäet har man la aldrig haft också kunde jag inte andas för att min puls hann typ inte me haha usch assåxD

todayyyy :)

Idag har man vart hemma, Lova o Oliwia firade vi även :D Sen försökte jag bygga en lekhage till hamstrarna, haha det gick ju som det gick xD Senare ikväll blire OLIIIIIIIDLIGT spännande vem som vinner :)




haha, jag prata me pappa i skype förut, också hade jag hicka. han bah "haru fyllehicka eller hahahh" jag bara "va?:P" han bah "haru dryckit nått?" och smart som jag var  så trodde jag han menade vatten så jag bah "aa:P" och har typ skratt ihjäl sig och bara  "haru druckit öl alltså?" jag bah "va? ja, eller nej, eller va?" hahah asså jag är fan smartast i världen, erkänn xD

shulululuu :)

Igårkväll var man på kyrkerör o dom typ sa allt som man redan visste haha xD hah.
idag har man vart i skolan, hade engelska prov. gick nog ganska bra tror jag ;)
efter det åkte ja,mamma,jonatan,william o oliwia till farmor där även gunel va :)   (vet inte hur hon stavar :P)

hahah, hörde jonatan o fabian sitta o prata om tjejer, jonte bah "men asså varför gjorde du slut med patricia? hon var ju dig drömtjej. alva är min drömtjej och hon gjorde slut en gång men nu ville hon ha mig igen." fabian bah "aa, men hon gillade william." o jonatan bah "asså tjejer är konstiga!!!" också typ kom jag in i rummet han bah "aa det gäller ju henne me asså!" hah xD

föresten, om ni vill gå in på min o michelles hemsida så fråga på msn :)



blubb blubb!:D

hejj tjolahoppsansa!

veckan;
söndag; åkte till stallet. red en sväng på werisen och sen en sväng på honey bunny:)
måndag; skolan sen se på mia o klara och 183 dagar :)
tisdag; "tråkiga dan" i skolan. efter skolan var man en madde,erika,lippa o ida :)
onsdag: tråkdag-
torsdag; vaknade av att min mobil ringde..... som jag inte hade ställt på ringning. också hittade jag den inte förens jag var helt klarvacken. chansade på att det var min lilla "skyddsängel" lr nått liknande. men jag var ju ändå lite sen upp så det var bra :D sen skolan, först so prov. det gick priima och sen spanska. det gick me as bra. fast jag missa 2 ord men aa.


måste förklara för julia...

Julia om onsdag':
han är väl ändå 94:a ? :P

haha, men jag frågade om hon visste vem det var, och hon visste inte så hon tänkte säga "troru jag känner nån jävla 96:a lr?" men hon råkade säga fel :P varken jag lr hon visste hur gammal han var men hon chansade på 96:a för att jag frågade:P så liggere till vettu :)

Lagom noga förklarat nu? :)

2 mars :)

Nu äre bara en vecka kvar tills hamsterungarna är redo att lämna sin mamma, lr aa det är dom ju redan. men dom har inte lämnat varandra än. för mamman har blivit lite små surig och tröttnat på dom så killarna är i en bur för sig och tjejerna för sig :)
Nu har mamma fått paket, och snart antar jag att marie o dom kommer :)
Senare ikväll ska man se på "183 dagar" första avsnittet tyckte jag inte verkade alls bra, men nu har det ju börjat komma igång så då äre mkt bättre :D
imorgon blire skolan. orkar inte!!!!! det kommer vara segare än sirap!
på onsdag ska jag o michelle rida :D <3
på torsdag har jag inga planer alls o inte till fredag,lördag eller söndag heller. men dom kommer väl :)
det är ändå gött att bara ha en läxa till denna veckan, och ett prov. fast det är ju bara engelska prov så det går ju lätt :)

ALLA kommenterar grattis till mamma föresten :D

http://www.youtube.com/watch?v=0lqrLVgXRpk&feature=channel



ha det bäst :) <3

Veckan har vart.... trög men rolig<3

sry att jag inte har skkrivit på hela veckan!


i måndags vare skola, sen åkte man bara hem o gjorde läxor o gick på promenix.


i tisdags vart de iskallt men jag,erika,ida,madde o lippa tvingade oss själva att gå till bussstationen och sen åka till Erika. sen spelade vi in en scen på en film som tog 3 kvart HAHAH! det varr typ jag som började skratta hela tin, sry allihopa! hah<3


i onsdags vare vanlig dag


i torsdags me.


helt enkeltx)sen i fredags bar det av till docktorn tidigt på morgonen, och jag fick göra astmatest. DOM PLÅGADE MIG!!!!! hahha, jag var tvungen att springa upp o ner i spiral trappor tills jag inte kunde andas normalt, jag typ hosta och skacka o massa hahah xD. hon typ bara "*host* jag tror nog att vi ska gå tillbaka till mitt rum nu" haha xD sen vare idrott. och massa mera:D och jag,erika,ida,madde o lippa va me varann igen så vi gjorde lite mera av filmen och gick ner  för att köpa semlor såklart, det var ju "semledan" :D


i lördags var man bara hemma, på kvällen vare melodifesstivalskväll:)


igår (söndags) avr man hos brorsan, han fyllde 23 för ett tag sen, så man firade honom :)


idag har jag bara vart hemma, det var meningen att man skulle vara med erika o alla idag också men jag får inte tag på dom så aa. det blir nog bara hemma. men mamma fyller ju år idag så man får la fira henne lite :)

Grattis mammii :D





























erkänn att jag är ganska bra fotograf`? :D



Puss på allt<3


RSS 2.0