hola amigos ^^

sitter just nu med ett lakristuggummi i munnen, invirat i ett täcke med i'm not a robot-marina and the dimonds. det ä livet det!;)
i stallet började jag med att longera... vart lite smått konstigt, för hon ville bara trava. men när jag började rösten fattade hon bättre, men när jag sa att hon skulle stanna så gick hon in till mig i mitten haha, tokan:)
sen fick oliwia rida, tror rädslan försvann för henne, hon sa hela tiden "ett varv till" med världens smile!:D gilla! (y)
jag berömde henne hela tiden, o sa att hon var as duktig, då blev hon väldigt stålt :))
sen var det lovas tur, hon ville bara trava haha, kanske framtida jockeyn?;) (hon värkar gilla fart menar jag(: )
imorgon sticker jag ut igen, får se vad jag ska göra då:))
ha det bäääääst! haha damp man kan ha. aja see yah! :))<3
ska även lägga till att jag ska till ullared på tisdag! STORshopping! ;) kram:)

run with the wild horses

påtal om den låten, gah vad man lipar när den kmr i filmen flicka!:O <3
har precis sett klart de 3 avsnitten av vampire diaries, vill ha mer!! :)
om en halvtimme sticker jag,marre,livv o lova t stallet:)
får ta på mig mkt varma o mysiga kläder:)
har även käkat tigh mat(inte en blekaste hur det stavas xD)
men jag är aaaas mätt, ändå är mer än halva potionen kvar xD
men gott vart det!:D
nu ska jag bara lyssna på låten wild horses om o om igen! kärlek på den! <3
ha den bästa lördan!:))
lova på julafton, ni märker ju vilken längtan jag har till jul xD
(michelles bild:)) )

all i want is you

haha, asså vadå att jag gillar denna videon elr! dom äger!
http://www.youtube.com/watch?v=4wNGsQgEPiE
hittade även en låt som hette "all i want is you-barry louis polisar" känns lite som en sång en bonde går o sjunger hah, vet inte varför, får bara den kännslan. asgo låt!:)
ÄNLIGEN!!!! har vampire diaries börjat igen, på watch series.com, så jag har suttit o kollat på det igårkväll o ska fortsätta nu:) har bara kommit 3 avsnitt än, men ändå. o än så länge kan jag säga att jag inte riktigt är jätteglad på kathrine!:P
aja, ska inte säga mer om det om ni andra ska se det!:)
ha det jättegött än en gång!;)
vill ha vinter NU!!:)

vinter i luften

sitter o försöker få igång blodcirkulationen i händerna, var ute i ca 5/10 minuter, för att säga hejdå till michelle o hippie då dom åkte med emma o tyra. man känner inte hur kallt det är, förens man kmr in i värmen igen:P
ska försöka få tag på marie då vi ska sticka ut till stallet senare så tjejerna får rida lite, får se om jag gör det med. men jag tänkte longera en liten stund innan så hon inte har allt för mkt energi när oliwia o lova ska rida!:)
håller även på o tvättar, o ska damsuga o så:)
imorgon får jag se om dom hänger med, men aa, annars sticker jag dit själv:))
nu ska jag hänga tvätten o ringa marie för att få en mer exakt tid!:)
ha det gött!<3

for the sun

för tre kvart sen fick jag mitt första riktiga arbete!!! :D
fan va gött att komma igång ändå! ska åka o fota ett ställe där bilderna ska säljas som muggar osv:D
askul!!
michelle kom för ett tag sen med, då mikaela o maria va med, (dom stjutsade henne hem) fatta hur länge sen det var jag såg dom elr! mikaela var sig lik, tyvärr... haha nej, det är något positivt! förutom att hon mobbar mig för att jag fortfarande väcer "om du blir längre kmr du få stryk" hrmf... jaa... jag får la ta "slutaväxa tabletter" elr nåttxD
jaja, ska nog kanske sticka ut o gå senare m michelle:)
ha det gött än en gång:)

waka waka

helkönstig dag i skolan idag asså! :P
alla lektionerna gick as sagta. o jag har typ messat med michelle hela dan, också fråga lippa vem jag messa med, så hann jag inte bestämma om jag skulle säga "min syster" elr "michelle"så jag sa "min tjej" vilket blev ett himmla liv om HAHA!
sen drog jag till mormor efter skolan, där jag hann o käka, sen stack jag till emelie för att hämta räven(hippie), där satt jag ett tag o väntade på pappa, trevligt såatt, haha, jag har ju en väldigt udda ringsignal,så när pappa ringde, kollade hippie o keetah jättekonstigt på mig, asgulligt haha:D
nu är jag hemma då jag sitter med hippie brevid mig, o känner att jag värkligen måste städa men jag får vänta  tills michelle kmr hem så hon kan ta räven!:)
imorgon o på söndag har jag "ansvar" för hästarna, då jag ska ge dom mat o så. ienligen hade jag helst tagit ut alla för att dom får röra sig lite... men aja...
nu ska jag lyssna klart på dom vackra låtarna på spotify, o kanske göra om en o annan bild ?:))
ha det gött!!

omg! standing where you left me

haha, den låten har jag haft på hövet sen i morse, då jag hörde den påväg till skolan, det bästa med hel låten ä ju "omg" delen haha! xD
skoldagen gick as fort, var lite segt på musiken bara, där vi hade teori. men annars så!;)
sen hem o här är jag, nu har äntligen skolfotot kommit med! :D
senare sticker jag nog med till lovas ridskola för att leda som vanligt!:))
jaa... jag har inte mkt alls att blogga om kan jag säga.... nu ska jag öva på spanska läxan, påtal om det, tycker inte ni selva är ett fint namn? det betyder jungel på spanska, gillar det starkt!:))
yeye, ska som sagt kolla lite mer på spanskan, så jag kan glosorna imorgon!:)
ha det gööött:D
Winnie o Sirion:)

bort om horisonten

skräll att det första madde sa idag (nästan) var "getter fryser inte..." haha xD
dagen har gått as snabbt, vilket är sjukt gött, när jag vaknade i morse tänkte jag, om denna dagen går fort kommer veckan gå hur fort som helst. så nu satsar vi på att denna veckan går snabbt!:D
har suttit o tänkt väldigt väldigt mkt på jullovet idag faktiskt... det började med att pappa kom in i mitt rum o sa "du måste gå upp nu, annars blir du sen" jag fattade inte ett smack, det var ju fortfarande mörkt ute! men det var rätt. så jag drog mig upp ur sängen för att sticka till skolan. vi hade först matte, sen GT(gemensam tid), sen hade jag o lippa hål, så vi spelade "med andra ord" med julia o johanna:) ett spel som är väl använt av oss kan jag säga!:D
sen stack vi till badet för att ha idrott där, orkade inet 8 längder :O helt crazy!
sen hade vi engelska, där lyssna vi typ på musik o så, så det vart rätt gött:)
sen so, då vi hade prov, om politik. märkte att jag hade övat på lite fel. jag trodde att allt jag övade på var jätteviktigt... jag hade visst fel xD men jag har nog rätt på ganska många iaf:) hoppas jag...:)
sen till mormor, där jag bara hann börja käka, då pappa kom. men det slutade med att även pappa satt o åt o vi fick glass o hela köret;)
sen hem o kika lite på hemkunskaps läxan som jag kom på att jag måste öva lite mer på nu:P
men det får vänta 5 minuter.
har även en annan sak ni kan anteckna: Jag ska ha en schäfer när jag flyttar hemifrån!
haha, det hela började nog när ÄNTLIGEN en av mina systrar, emelie "bellman" (har fortfarande kvar det kortet på min mobil, just so you know;) ) köpte en schäfer, som var .... öm... jag vet faktiskt inte hur gammal hon var, men typ ett halvår, o det var typ "kärlek vid första ögonkastet", jag har alltid velat att nån av mina systrar ska köpa schäfer, men ingen har gjort det. o äntligen gjorde hon det!:D
jag tycker Keetah är as rolig, o jag skulle absolut vilja ha en som henne! hon är typ översocial, haha, på ett bra sätt. lite som mig med andra ord ;)
så en dag, så kom emelie o keetah, också sa emelie "du borde ha en schäfer, dina ögon lyser när du ser keetah" o då började jag tänka till. det var pga henne som jag faktiskt fattade att det var JAG som ville ha en, o inte nån annan av systrarna. elr jo emelie då, men ni fattar:)
för jag minns arro så väl, han visste direkt när det om någon som inte skulle vara där, då han började skälla osv, fastän han var blind o halv döv. o jag har ju alltid sagt "jag kmr inte våga bo själv..." men vart har jag vart i tankarna egentligen?? en schäfer är ju nästan en självklarighet då;)
så ag har kollat på bilder, o läst om dom o jag ä värkligen as intresserad, fatta vad ballt att komma o gå med en schäfer liksom! xD :D
här får ni bilder på både valpar o vuxna:)
snacka om tikit ansikte!:)
aah!
får inte nog! haha. men men, nu ska jag som sagt sticka o läsa på hemkunskapsläxan. imorgon är det bara tre lektioner (göööött!) o sen hem, sen hänga med lova t ridskolan:) tror jag iaf...
ha det gött! :)

the call

asså jag har såhär *visar* att bli av med sprucken läpp!!! också har jag såhääääääär *visar* mkt lust att åka utomlands! helt crazy! har inte vart utomlands på.... vet inte ens hur länge, o jag har tyckt det har vart as gött, men nu har jag typ velat komma ifrån sverige jättelänge... inte okej!
dagen har ju spenderats i skolan, helt okej. idrotten var inte okej, för jag frös som en get (madde, komentera inte nu "getter fryser inte" som du har gjort hela året, för då .... xD) och det var jobbigt att springa i 10 minuter, haha i know, jag ä as lat, men ändå x)
när vi slutade stack jag till mormor, för att där fortsätta frysa som en get- försökte även få in so-provet i huvet, än så länge har ajg lite kvar, men det är okej. jag har ju hela kvällen på mig!:)
haha, idag är det ju ullared föresten, serien. något man INTE får missa! haha, maggan o gittan, dom gör min dag på ren svenska!(y)
känner att denna veckan, kmr gå asfort, nu hoppas vi på att jag har rätt! ska även ta på mig så jag inte fryser haha:P
nu ska jag försöka träna klart så jag klarar provet imorgon!
ha det bäst!:)

samson

en helt vanlig lördagskväll, spenderas med min cp syster michelle kukhöl arvidsson(y)
fast hon hör inte ett ord vad jag säger för tillfället... hon pratar om nått helt annat... aja, så äre ;)
dagen blev inte som jag skrev. jag gjorde allt annat än att städa. jag gick ut o gick m michelle,hippie o jonte. sen tog jag lite kort på hipps, o så:)
fast jag har inga kort att visa, för dom är på den andra datan:P
men men. imorgon, kl 10 elr nått sticker jag med annelie till stallet o rider:)
ha det gott!
btw, tror inte michelle märker det....(säger vad om hon märker det... annars säger jag det aldrig:D)

.

förlåt! jag har inte bloggat på en hel vecka!!!
inte likt mig!
ska ta o berätta från förra söndagen lite kort.
söndag: halv 2 hämtade annelie upp mig, vi stack till lars (hennes granne) för att shipmärka ett föl, riktigt busigt föl med andra ord_=
sen åkte vi hem , jag red först honey moon, en väldigt kort runda, sen rosie, en ännu kortare runda, eftersom att jag är aningen för stor för henne:P
när jag kom tillbaka från den turen gicck vi in o fikade lite.
efter typ en timma kom det typ 6 pers dit, o en av dom skulle provrida spangie o honey  moon. annelie ville att dom skulle gilla spangie mer, eftersom att alla börjar bli för långa för att rida henne, men honeymoon är ju svår att säga nej till... så dom tar nog troligt vis honey ändå:P
måndag: skola som vanligt, gjorde nog inget speciellt...
tisdag:samma
onsdag: skola igen, o öva på no prov!
torsdag; aaaaaaas långsam dag! sen no prov. gick inte alls som jag ville
fredag: madde o jag hade skratta attacker dom två sista lektiionerna hahah, så det gick rätt fort ändå:D
kanske inte allt för roligt inlägg men aja...
jag är lite vinnrostig(det heter så va?:P) nu när jag inte har bloggat på ett tag
idag ska jag försöka städa upp lite på mitt rum, gå ut med bilbo, o sen får jag väl se!:)
kanske photoshopar lite? har gjort det varje dag efter skolan nu ett tag, börjar komma in i det lite.
men det är aaaas svårt! en enda bild, som jag skulle ha en blomma på, och det runt om skulle vara svart, tog 1 o en halv timme! :O
men aa, det ä ju detta jag vill hålla på med. så vad gör man inte liksom?;)
ha det gott!<3

leaving on a jep plane

jag kom på att jag sa att jag skulle blogga om vad som hände i stallet ja!
elr det hände la inget ovanligt. utan jag gjorde iordning honeymoon, tog ut henne på ridbanan o körde värmde upp med serpentiner, ryggningar(korta, ca 2 m), snäva svängar osv. sen fattade jag galoppen från skritten varje gång för att spara traven till senare. hon skötte sig utmärk, förutom att hon sparka en gång, men a. hon är väl inte mer än häst ?;)
sen hoppa lova upp, o gjorde lite övningar. kände att jag inte riktigt fick någon kontakt med henne, hon hade lite mkt att tänka på... så det gick väl sådär. men hon kan!:)
sen vart det oliwias tur. hon red endast ett varv, hon är väldigt duktig hon med, men hon behöver slappna av lite mer. hon sitter lite spänt, då hon lutar sig framåt. men annars är hon riktigt duktig hon med!:)
sen red olivia o ellen, dom har ju ridit i 1 år, så dom är mkt duktiga:))
nu ska jag sova snart, är aaaas trött!!!
sova ut nu sista dan på helgen!:)
godnatt<3

beat it

nu hoppas jag min gitarr är nöjd, för nu har jag spelat i 40 minuter o känner att jag är lite smått ömm i fingrarna... länge sen jag spelade.
fick ett sms från madelene nyss, då hon skrev att hamster-mats hade vart på stan!:D så nu hoppas jag att han vilar ut i helgen o kanske kan komma redan på måndag ? fast, är han inte pigg ska han ju inte göra det, jag menar har man legat på sjukhuset i två veckor är man kanske inte jättepigg... men nu tänker vi positivt o hoppas han blir bra så fort som möjligt!:D
har som sagt spelat gitarr, spelade jag vill ha en egen måne-ted gärdestad den var faktiskt riktigt lätt. o kul o spela med:)
vet inte riktigt vad jag ska göra just nu asså... sitter o grubblar lite över i eftermiddag... när vi sticker till stallet... vad jag ska göra för övningar... men lova asså:P
tänkte att hon får sitta upp o jag går med henne på ridbanan, eller longerar eller något:)
vi får se. men jag bloggar säkerligen en gång till innan jag sticker, bara för att fördröja tiden (y) annars bloggar jag när jag kmr hem igen:) så nu får ni lite o läsa. tar igen det för hela veckan!:)
ha det bäst<3
känner att jag har brist på bilder! kanske ska ta mig ut o fota lite?:)

the way you make me feel

går dagen var hel-crazy!
skolan var rätt seg, har fortfarande vikarie på no:n o matten. så det är inte allt för kul.. dessvärre..
men sen slog klockan äntligen 14:55. då jag,madde o lippa stack ner till willys för att köpa lite chips o onyttigheter till kvällen. efter det gick jag med lippa hem, då madde skulle o klippa sig. vid 6 stack vi vidare till madde. där satt vi o flummade o sjöng i typ en timma.. sen kom sanna, erika,ida, sanna o elli:)
vi såg the proposial, käka lite pizza, pratade, flummade osv. är sjuuuuukt trött! hahaha, men det är ju så det ska va efter en helkväll med alla:D
nu är jag nyduschad o sitter o lyssnar på michael jackson, o james blunt-i'd rather be with you.
älskar dom låtarna så sjukt mkt!:)
synd att jag inte kan lägga in videor på bloggen... då hade jag lätt lagt in den från igår!:D
om några timmar sticker ja,marre,lova o livv till annelie för att lova ska komma ikapp lite med ridningen. hon var ju på ridskola i onsdags för första gången, då alla andra hade ridit i ett år. lova var typ lika duktiga som dom, det var bara något litet att öva på, typ trampa ner hälarna o hålla rätt o så:)
är rätt säker på att lova kmr gå långt i riidningen, hur mkt marie än ogillar det haha:P
hon är skitduktig, o jättetuff så:D
nu ska jag käka lite o så. ha det göttans!!

hrfm...

en helt vanlig lördags kväll... då man sitter brevid michelle o pratar, serriösa kännslor genom msn
pillefitta
Denise säger:
fittsnoppare
- Michelle säger:
ollare
Denise säger:
fittare
- Michelle säger:
slickfittare
Denise säger:
rövslickare
- Michelle säger:
snuskargobbeee
Denise säger:
SVERKER!!
pillefitta
Denise säger:
fittsnoppare
- Michelle säger:
ollare
Denise säger:
fittare
- Michelle säger:
slickfittare
Denise säger:
rövslickare
- Michelle säger:
snuskargobbeee
Denise säger:
SVERKER!!
hahahhah! helt stört!!;D

hör hur hjärtat slår

tv4anytime är inte riktigt min kompis idag... men denna gången ska jag bannemej vinna!.... utan att internet slutar funka...(A):P
var precis inne i stan o köpte lite lördags-mys, o köpte även toning till michelle, så hon är hos marie o färgar... elr tonar kanske det heter? så det ska bli lite kul o se hur det blir:))
nu ska jag försöka bråka lite till med tv4anytime. sen käk!:)
ha det bäst<3

i'd rather be with you

låten hörde jag på radion för några dar sen. KÄRLEK på den!
igår var jag barnvakt. blev trött redan vid nio (:O) o lova gick o la sig då. så jag la mig för att vila, då jag råka somna:P sen kom tobias vid halv 4, då gick jag hem o la mig. o sov som en stock hela natten. ganska skummt... jag menar för två veckor sen la jag min 2-3, nu kan jag knappt ens va vaken till 10:O:P
haha, aa.. konstigt konstigt...
idag ska jag bara vara  hemma... fast jag ska nog ut o gå... riktigt,riktigt,riktigt långt! känner att det behövs!!:)
imorgon ska jag o rida. gud, jag har längtat hela veckan på att rida. varför är det så ientiligen? när jag hade moonis så tog jag inte vara på tiden alltid... bara för att jag hade henne?:S helt jättekonstigt...
aja, påtal om henne, hon är hos en annan tjej nu som ska träna henne o tävla henne:D
iaf, jag får ju åka o rida honeymoon när jag vill. o jag kan ju inte varje dag. för vad var det då för mening med att lämna tillbaka moonis? utan jag åker ut när jag kan:) typ måndagar o onsdagar, då jag slutar tidigt:)
nu ska jag kila ner o käka lite, sen duscha, sen ut på den där långa promenaden. kanske ska gå bort mot annelie? det är typ en mil dit men ändå haha, elr 7 km iaf:P
men ska det va långt så;)
kanske ska ta med kameran så ni får lite nya bilder ?;)

den utvalde

varit hemma från skolan idag för  att vila upp mig lite efter en jobbig förkyldning, så jag passade på  att se på "den utvalde" fy vaad bra den var!!! en film alla måste se!:) väldigt lik walander, men ändå väldigt olik:)
sen satte jag igång med riktig storstädning/ränsning o det tog totalt 5 timmar. så det var ju endel;)
men nu är det så red här såatt:)
nu ska jag sticka o vara barnvakt. ha det bäst<33

RSS 2.0