ändrade planer!

imorgon, är det ju, som jag antar att alla vet, nyår. o jag tänkte bara va hemma. vilket jag är varje nyår. men inte i år! i år sticker jag med michelle o hippie till emma i lerum där typ halva strömma kmr va XD men vi ska bara käka godis o prata o ha trevligt! mkt bättre än att sitta hemma på mitt rum helt ensam o ha tråkigt tycker jag! :) får samtidigt lite skuldkännslor... fabian fyller ju trots allt år imorgon... men jag tror nog han kmr ha fullt upp hela dan, så han märker nog knappt att jag inte ä där ;)
såååå.... nu ska jag alltså börja packa! skriver kanske senare. annars får ni ha det superbra imorgon! kram <33
konstig bild men aja;P

feber -.-'

visst äre härligt med feber ibland? man bara ligger i sängen, o kollar på en film o äter ostbågar elr nått. asgött! fast idag var det mindre gött... har som sagt feber då, o när jag har feber, inte bara lite, utan mkt, så börjar jag typ göra saker jag själv inte fattar varför jag gör det. haha! jag gick ut förut. för att bara ta luft. så jag satt på gungorna o lyssnade på radion i mobilen. o helt plötsligt slog det mig! jag måste hitta rådjur(?) så jag började vandra där, med mobilen i handen o gick, o gick o gick. i skitdjup snö. o helt plötsligt kommer jag på mig själv med att jag går o pratar. vilket jag värkligen inte visste om att jag gjorde förens jag tänkte till, jag prata om något iform av 'så ja, jag lovar jag ska inte stjuta er, jag ska bara ta kort på er rådjuren!' hahah! asså.... o samtidigt var jag asrädd att det skulle komma nått djur o attakera (?) XD så jag pulsade tillbaka i den djupa snön o gick in, med benen släpande efter mig. o mamma typ bara 'denise... vad håller du på med elr? är du ens vaken?...' haha! så nu måste den där jäkla febern försvinna! vill ju inte ha feber på nyår! :O :P
aja, haha:P nu ska jag ta o sätta mig med en film, o kolla om mamma har börjat laga middag än! sen ska jag sova igen, för jag är helt utmattad!!
ha det gott, o håll er friska nu för sjuttan! kram <3

blablabla `?XD

kom på att jag kanske skulle lägga mig runt 4 inatt, då jag var helt utmattad när michelle brakade in på mitt rum klockan 11, så jag vaknade 2 av emelies gapskratt XD
nu sitter mlie o michelle o kollar på hundar som ser ut som vargar ;P
jag vet faktiskt inte vad jag ska skriva mer, ;P
snart ska vi käka makaronstuvning o körvsåås, det har länge vart min favorit mat här hemma;) inte i skolan, där är den inte aaalls god;)
aja, sånt äre! ska försöka hitta trailer till nyaste änglagård, vill se lite om vad som händer i den, om den ä värld att gå på bio på :) o sen ska jag oxå kolla när första delen av 4 filmen i twilight går :)
ha det gött! kram kram<3
Zeeero :)

try to touch me so I can puch you off me

sitter o lyssnar på love the way you lie med hippie dödar mina ben med att ligga på dom. elr nä, så tung ä hon inte, men jag börjar få lite kramp XD o michelle sitter o målar. tidigare idag har internet inte funkat, så jag har haft massa tid att göra om bilder. gick lite för snabbt. det nya fotoprogramet är något för enkelt egentligen... får börja jobba med photoshop igen sen! :)
Nemo:)
nu ska jag faktiskt, än en gång, ladda ett avsnitt på desperate housewives. o ska även kolla om det kommit nått nytt avsnitt på vampire diaries :)
watch-series.com hittar ni alla möjliga olika serier, asbra! :) + att man ser några avsnitt före vad som sänds i tv:n, i o med att den sidan är inte svenskt. så när dom avsnitten kommer ut i usa, kmr dom ut på watch-series.com, asbra ;)
ha det gött! <3

it's not the end of the world

haha, jag vet faktiskt inte hur mkt sjukt jag skriver var dag, som vi (jag o michelle) sagt under bara en dag. men vi kommer alltid in på cp konstiga saker, o sen blir det så jädra perverst alltihop XD
jaja, så äre;)
är väääldigt trött faktiskt.. men jag bara orkar inte lägga mig, kan låta väldigt orimligt, men så är det! påtal om orimligt, (kom o tänka på att jag brukar höra att mina svar är orimliga i matten ;p) det är ju för tusan snart skola igen! men ärligt talat! jag orkar inte tänka så! jag har gjort det varenda lov, ända sen jag var... 7 tror jag bestämt! så nu ska jag istället tänka 'jag är hemma nu. jag är fri nu. jag kan göra precis vad jag vill nu. för jag har lov nu. jag ska inte desperat räkna ner dagarna detta lovet med!' så är det bara! :)
så nu skaa jag fanken i mig njuuuuuta! o lägga mig klockan 3. eller när fasen jag vill! FÖR DET ÄR LOOOV! :D haha nu kopplar det vetti (y)
såg på farsan förut föresten, haha fan va sjuk film XD
det ända jag är lite sur över är det där med hunden. antingen är hunden jävligt lat, o jädrigt bra på o spela. eller så är den sjuk på riktigt... jag kan säga att jag grät som in i den när han avlivades ... :( tänk! asså tänk! om inte michelle hade tvingat mig att inte lägga mig den kvällen. att istället börja leta efter andra som kunde ta Quila! usch! får så dåligt samvete ibland. över att, om inte hon hade varit där. kanske han inte hade levt idag!!
har ju i många år kollat på filmer på youtube, om hästar som är rädda för saker o ting. o jag har länge sagt 'jag ska ta hem såna hästar. o låta dom inse att de inte är farligt.' men asså jag o marie o michelle pratade idag,  o då sa marie nått väldigt smart. man kan inte göra dom perfekta! men man kan ge det ett försök. men man ska inte bara ha fokus på det dåliga! ingen fokus alls på det dåliga egentligen! man ska inte hålla på o ordna. men jag tycker absolut man ska ge dom en chans! att fråga sig själv 'är jag värkligen rädd för detta?'. men kommer dom fram till att svaret är 'ja, det är jag' då ska man inte tvinga dom till något!  för jag kmr aldrig bli perfekt! mina syskon kommer aldrig bli det, mina vänner kommer aldrig bli det. ingen kan vara perfekt! men man kan alltid ge det en chans! det är min åsikt om det hela iaf. o det gör mig jädrigt sur, för jag har så länge ridit o trott, att det hon sa, som vi red hos, att om hon sa 'galoppera över ängen' o jag var livrädd. så trodde jag det var det ända rätta. jag trodde jag kunde komma över den rädslan. men asså, hon nötade det, gång på gång. så jag kommer aldrig kunna galoppera över en äng, utan att komma ihåg, tanken jag haft i alla år. känslan. att vara livrädd! o ska man nöta på en häst, eller en hund, eller katt. eller va som helst. att något, som den är rädd för, inte är läskigt. kan man ju ta sig i arslet, haha nä men seriöst. jag tror inte någon, innerst inne, kan säga 'jag är inte rädd för något' för det tror jag är skitsnack faktiskt. men nu ska vi icke ha fokus på det dåliga som sagt! :)
sitter o kikar kläder, haha, intressant va? ;) nä men jag vet inte vad jag ä inne i för period. men shopping är min grej känner jag nu. haha!! kanske är som gabbi i desperate housewives. shopping gör en på gott humör XD nä jag venne. det är nog bara någon mellan ting. jag brukar ju egentligen hata att handla kläder o sånt, men inte nu ;P
aja, så äre! nu ska jag kolla vidare, sen lägga mig! ha det gött <3
saknar detta monstret så mkt, en dag ska jag köpa henne! (särkens Stephanie) :)

you can kick me hard when i'm down

det är skrattretande när datan laddar ur när man precis laddat klart ett avsnitt, som tog en timme att ladda! fasen va sur jag blev :P detta var då inatt, så jag satte mig o kikade på the ugly trouth igen:) sen vaknade jag av att michelle kom inkutande på mitt rum o sa 'KLOCKAN ÄR 3!!' haha, skärpning på mig! ;P så ikväll ställer jag klockan på 10, o går o lägger mig 11! ;)
men jag,michelle,lova,marie,hippie o zero stack ut o gick istället för att sitta inne! asså jag har fasen nästan inte vart ute nått på  lovet! så det var skönt att få komma ut lite:)
nu ska jag ta en asvarm dusch, fryser lite smått ;P
sen tänkte jag se farsan, o nån mer film blir det säkert! :)
ha det bäst<3
åter igen väldigt gammal bild:P
tänkte föresten börja använda min lilla kamera igen! den är ju lite lättare att ta med, om man ska till kompisar elr vad som helst! fast systemkamerorna går ju alltid i första hand såklart! men om man ska haa nått mindre ä denna perfekt! :D

i'm gonna be

så, foto klart! har inte så mkt att säga... har bara enormt tråkigt:P
vet icke vad jag ska göra... o det ä rääätt jobbigt... men jag håller på att laddar ännu ett avsnitt av desperate housewives, så jag behöver bara ha tråkigt en liiiten stund till:)
såg på remember me nyss, men jag såg inte klart det. tycker själv inte att den är alls lika bra andra gången... men men:)
senare, när jag kollat desperate housewives ska jag ta o se 2012! :) den ä ju med lite långsam emellanåt, men jag gillar den starkt ändå! :) så det blir en riktig film-dag idag:))
imorgon blir det städning! det har behövts ända sen förra veckan:P
ha det gött! <3

have you ever seen the rain

har varit lite seg med bloggandet det senaste! men nu ska jagförsöka uppdatera något mer :))
mamma,pappa,jonte,wille o livv stack precis iväg till kim o casandra, men jag o michelle bestämde att stanna hemma, då det nog är enda dagen på hela lovet man får vara ensam xD
sååå! igårkväll stack jag iväg för att vara barnvakt, haha, vi spelade super mario på wii från 7 till halv 12, så jag var rätt trött i huvet efter det ;) men kunde ändå inte somna förens klockan var halv 4, satt o kollade på en film om Elvis, inte så jättebra om ni frågar mig, men mannen hade humor iaf! ;)
så vaknade jag av att marie stod vid sängen o frågade om jag skulle gå hem, elr stanna. o jag trodde jag drömde haha, så fult :P men jag stack hem, där, i min säng möttes jag av hippie o michelle, som tydligen också skulle sova där, för emelie hade tagit michelles rum, haha. det var lite mobbade konversationer vi hade, men vi skyller på att vi var trötta! ;D
sen halvsov jag till 1... hrmf.. haha, jag vet, sent att vakna vid 1. men det är okej om det ä lov! ;)
jag kollade klart på 'the blind side' väldigt vacker film! :) o jag såg även på 'the uggly trouth' haha, den var asmobbad, helt klart en film alla borde se! :D
sen har jag inte gjort så mkt mera, tog inga bilder på julafton ändå.. för jag trodde pappa skulle ta med sin kamera, så jag kunde ta kort med den. men den låg på firman... men emelie tog nog en o annan cp bild på mig,henne o michelle ;) så jag kanske kan sno någon av henne senare D:
sladden vi testade till skrivaren funkade inte, så pappa ska svänga förbi firman o hämta en annan sladd, så hoppas vi att den funkar!:) annars blir jag fan arg på canon! då får dom skänka oss en sladd, för det står ju faktiskt att det ska vara USB kabel med... men aja:) nog om det!
nu ska jag faktiskt sätta mig med ännu en film, men jag har inte bestämt vilken än... antingen 2012 eller den bästa sommaren, eller remember me. kan ta o säga att alla filmerna jag nämnt i detta inlägg är så otroligt bra! alla borde få se dom! :))
ha det gott! <3
vill även ta o tacka för alla fina paket jag fick av syskonen! jättesnällt!! <3

glöggen! ;)

åh va julafton är härligt! :D under dagen har det käkats ett o annat o pratats som bare den! haha stakars cassandra, vi är ju västa cp familjen med våra konstiga minnen o så xD men jag tror hon tyckte det var rätt kul D:
nu ska jag ner igen, för nu dricks det glögg där nere. men först ska jag skriva lite snabbt vad jag fått!
topp 1 är ju LÄTT färgskrivaren jag o michelle fick :D överglad för den!! :D
sen fick jag kläder i fuulla lass, o film o smink o... asså jhag kmr inte ihåg om jag fått nått mer xD jag märker la det ikväll när jag samlat ihop allt :D
nu får ni 2 cp bilder, för julafton ä så grym! ;)
älskar min kära mössa D:
ser typ inget, men det är kläder hur som helst xD
ha det gott kram <33

you belong with me

julafton då! :D
haha, dagen började lite annorlunda, jag drömde en väldigt viktig dröm tydligen, morfar skulle säga sin största hemlighet till mig, men icke! då började michelles mobil ringa, haha, så jädra arg blev jag xD men aja! så jag började öppna paket, fick bara 3 st här uppe, antar det ä för att jag ska få så många som möjligt där nere sen D: iaf, fick nagelack-svart, kajal-svart o nivea-sminkborttagning :) mkt nöjd över detta, tro det elr ej;)
nu ska jag sticka ner o duscha, fixa mig o senare kmr heela högen ;) ha det gott <3
väldigt gammal bild men ah :)
o ni! ha en ashärlig julafton! :D

jag kan ha räknat sekunderna som gick

sitter o har allmänt mysigt här helt ensam på mitt rum:) har precis gjort om en bild som ni får se snart:)
ögonen börjar ge sig, orkar inte hålla sig uppe längre :P så jag ska nog ta o lägga ner datorn o göra iordning så jag kan lägga mig:) det är ju för sjuttan julafton om 40 minuter D:
kort kort inlägg, men det får ni leva med, eller jag leva med(?) haha ah skit samma, är som sagt trött :P
kram <3
jag vet vilken dy hon varit i-håkan hellström. grym låt! :)

Gott nytt jul

okej jag har suttit lite för mkt vid datan idag, o städat lite för lite. det ända jag gjort i städ-väg elr vad man ska säga, är att byta lakarn. behöver ju tvätta o damsuga med... aja, jag ordnar det senare ikväll elr imorgon bitti elr på lördag :)
just nu ligger fina hippie här o kollar med den där minen 'asså... kommer min mamma snart eller? du är bara såååå tråkig moster!!' haha :P
asså jag fattar värkligen inte, okej, det är julafton, ingen big deal kan endel tycka. men asså nu ska jag ta o berätta om julafton här ute i ingenstanset!
lägger sig rätt sent, kan oftast inte sova. sen vaknar man alltid jättetidigt o det första man gräppar ä stövel liknande saken som det ligger godis i. sen börjar man öppna några av paketen som ligger där med. sen tar man på sig kläder lite snabbt o springer ner, med alla syskon på som en svans efter. o kollar o letar fram julklappar under granen. sen duschar man, o gör iordning sig själv. sen kmr heeela stora familjen. elr a, alla förutom jimmy. då käkas  det. sen sitter man o bara har allmänt trevligt. haha:P kan icke säga vad samtalsämnena brukar vara, olika varje gång;) men intressanta brukar dom va;)
sen lyckas jag alltid sätta mig vid tv:n när 'kan du vissla johanna' kmr. sen kmr mamma med stora påsar med godis :P o sen kmr 'jultomten' då man får ännu mer paket ;) sen sitter man uppe sent på kvällen o kollar på filmer man fått, o massa:)
det är en äkta arvidsson-jul ;) kanske inte låter alls kul, men tro mig, mkt mysigt o kul! årets höjdpunkt med familjen! det är typ enda dagen hela familjen är helt samlade, elr aa nästan alla:P
nu ska jag gå ner o nalla några julgodisar, jonatan o mamma hade redan hunnit baka klart godiset när jag kom ner. så jag hann inte ta några kort. men imorgon så kmr jag ta! det ä jag rätt 100 på :)
ha det redigt gött nu! o imorgon med! Goood jul! :D
bilbo i vinterlandet :)

and i will always love you

hahah... haha... skrattretande! jag läste inte på förpackningen på toningen, där michelle trodde det stod 'går ur efter 8 tvättar', men det stod 'går ur efter 8 veckor'.... ööömm.... jaha... aja, jag är ju inte missnöjd, så jag klarar mig :))
bra med förändringar o så med. men jag ska INTE tona det brunt igen. jag kmr sakna mitt blonda allt för mkt!
iaf, jag har bara en sak att säga! J****r! haha, men asså shiiiiit! jag hänger värkligen inte med i svängarna! jag menar, jag minns så väl förra nyår, jag satt här uppe vid datorn, timmarna innan klockan skulle slå 12, o jag läste olika bloggar. när klockan väl slog 12 skålade vi våra ciderglas, o stack ut o tog kort på alla fina raketer! o jag minns så väl när marie sa 'vill du ha en häst? gratis' o jag minns så väl när michelle, jag o kim åkte o kollade på en ursöt hund, som idag bor här hemma, hippie syftar jag på :) o så mkt har hänt! o jag minns så mkt! haha, va ska jag säga!? det är julafton 2010 imorgon! jag har gjort en video över hela 2010. men ä lite sur över att jag inte kan uppdatera den här. den blev inte så bra, men den påminner om allt fint som hänt under detta år. o även alla djur vi fått vinka av...
dagen kmr gå ut på att jag ska spela massa fina låtar. städa. tvätta o mera:)
ha det gott sålänge, skriver nog mera senare! kram<3
oliwia på skolavslutningen:)

and here i am... again

nu sitter jag o michelle o gör julkort, pappa är sur över att vi spelar för hög musik, han ska tydligen söva. men det får han va! ;) nä men iaf, vi sitter o gör lite vackra julkort här;) så mysigt så att, juligt o så:)
iaf, som sagt, så var ju jag barnvakt förut. o det slutade med att fabian o lova tröttnade på att baka chokladbollar, så jag fick göra det heeelt ensam (synd om mig... fast nä) o det slutade med att det inte fanns nått pärlsocker... (y) o inte nog med det, lova kom kutande ner från trappan o in på toan så hörde jag bara 'brööööäää' ah, äkta spyljud.. enligt mig :P inte allt för mysigt, i o med att det luktade som sjuttan o jag vågade inte ta i något, för jag var rädd att bli smittad, om det nu var maginfluensa. men tobias kom hem, o jag tog min jacka o mina skor o stack som attans!!
sååå, jag har duschat i supervarmt vatten, för att hoppas på att bacillerna är döda, o tvättat händerna... jag vet inte hur många ggr... så nu hoppas jag på att vara frisk hela lovet! :)
men iaf, tillbaka till julkorten! har ju för sjuttan inte köpt något alls till nån i familjen... känner mig lite hemsk.. hoppas ingen har köpt nått till mig! då får jag fasen dåligt samvete!
jaja, ha det gott! :) kanske tar lite bilder o lägger ut imorgon, då vi ska baka julgodis hela kvällen :))
kram<3
japp jag ä cp, o jag är stålt över't! ;D
Godnatt :)

last christmas

yo yo! Idag äre första dagen på jullovet!! så gött så det finns inte! :D
tänk att man heeela terminen längtat efter att sitta hemma, med datorn i knät o lyssna på julmusik o bara ha det bra! and here i am! ;)
men om 25 minuter sticker jag över till Lova o Fabian för att vaara barnvakt till 22 :)
kanske ska berätta lite om veckan så blir inte inlägget så värst kort:)
idag så ska jag ju som sagt vara barnvakt
imorgon(torsdag): sitta hundvakt med michelle, elr om hon gör det själv. ingen aning:P
fredag: ah det ä ju julafton, så jag antar att ni vet på ett ungefär vad som kmr ske. go mat, massa godis, syskon o hela schotaluttan :)
lördag: barnvakt o lite sånt
söndag: inget planerat faktiskt. får la bli en sån där städdag, som man tror kmr ta heeela dan, men som bara tar typ en timma :)
sen nästa vecka, så tänkte jag faktiskt ta o planera in (om alla andra kan) att sticka in till stan, o ha o.c-maraton med madde, lippa, erika o ida. o om det blir nån mer. så det ska bli lite kul, var ju igår jag såg dom sist, känns som att det var en hel evighet sen!! men men! :)
nu ska jag snart sticka iväg! men ni får ha't asgött! o jag kmr nog blogga imorgon med, men om jag inte gör det. så vill jag bara säga GODJUL! :D
juste, kanske ska nämna att jag tonade luggen igår, inget speciellt så. skulle bara testa :) (bilderna ä snodda från michelles blogg:P) aja, kram kram<3

until my dying day

just nu sitter jag med  hippie bredvid (som förtillfället dödar ett ben. som tur är hundben, haha :P) o med en burk med pepparkakor o laddar ett avsnitt av desperate housewives.. skräll? :)
igår städade jag o fick lite ordning, så idag ska jag bara ligga o slappa! :)
o idag ä det ju också 4:e advent! gryyyymt! :))
imorgon är det vanlig skoldag, men det ä okej, för vi går ju bara till tio över två såatt :)
o på tisdag är det frukost i skolan, gröt tydligen, mysigt så att :) sen är det julavslutning o sen får vi betygen! sen äre LOOV! yaay :D
o jag,madde,ida,lippa o erika tänkte ha oc-mataron på lovet med, lite härligt! :d
jag fick reda på vad jag hade i bild i torsdags med, betyg alltså. o maria bara 'du ska egentligen ha VG men jag tänkte att jag sätter ett G, så höjer vi till VG, eller kanske ännu högre nästa år, om du är lika flitig!' o FATTA vad glad jag blev! haha :D trodde aldrig, o då menar jag värkligen aldrig, att jag skulle få VG, om ens G i bild:O :D
så jag ä superglad över detta!! :D
nu ska jag som sagt se på desperate housewives, så ha det gött! kram<3
haha, var bara tvungen, nu vid jul o allt ;) :P

gubben i lådan

japp, en låt som spelas mkt nu ä gubben i lådan- daniel adams-ray. tycker den är så bra, så annorlunda :)
imorse vaknade jag av att jag var så otroligt utvilad. vilket jag inte vart på... jag vet inte hur länge! längre bak än 7:an måste det vart iaf! jag hade den där energin tillbaka igen. den riktiga jag kom! den denise som måset sticka ut o springa för att bli av med energi! så jag bestämde mig för att städa. detta gick dock snabbare än jag tänkt. tänkte göra det hela dan. men icke! jag är i stort sätt klar. fast michelle måste göra rent i SIN kanins bur. vilket jag själv inte tkr är mitt jobb. o sen behöver nog även akvariumet få lite nytt vatten  med. o damsugas behövs:) men allt det går la rätt fort. förutom akvariumet, michelle får göra det med! för jag tror itne jag gör rätt, känns inte som att det blir så rent när jag försöker ändå:P men hon är ute o går nu. så jag måste vänta ett tag till... så medans jag gör detta ska jag ta o tvätta o lite sånt tänkte jag! :) o kanske städa lite i garderoben :P sí sí! imorgon är det ju 4 advent föresten!!! :O asså... vad ska jag säga!? haha, såhär fort har det nog aldrig gått förut :P
o om typ 2 veckor sitter jag här, o då är det 2011:O haha, jag är typ ganska förvånad över allting just nu haha :P
aja, det ä la gött! snart ä tiden i skolan över ;) japp japp! nu ska jag som sagt ordna lite mer här! ha det gott <3
har inga nya bilder. så det får bli en redigt gammal sen 6:an :)

we both cried

sitter o lyssnar på taylor swift-fifteen o love story :)gillar även dom låtarna riktigt starkt! :) den senaste månaden har värkligen vart en musik-månad :) super härligt tyckr jag! :)
dagen har vart  helt okej. före lunch såg vi på film på alla 4 lektionerna :) efter lunch, hade vi matte, då jag gjorde klart provet. o jag blev godkänd, så jag är nöjd!! :) sen var jag mindre glad över att isabelle (musiklärare) inte hade sagt till mig innan att jag hade omprov i musik idag. va skit sur! o ändå tvungen att gör det. surt! sen var det nutidskryss på so:n :) så det var min skoldag! sen stack jag vidare till mormor, där jag möttes av lasse o evy, nån mormor o morfar känner. haha evy! hon är fankenimej mer rasist än mormor XD
sen stack jag hem o här är jag! sitter o fryser inne på mitt rum...
mamma har nog fortfarande inte ens märkt att jag är hemma XD men det kmr la senare 'när kom du hem? o huuur?' det brukar bli så ;):P
jag ska börja ladda ett avsnitt av vampire diaries om det finns nått nytt, o även 90210 o sen desperate housewifes :) ska se maria wern sen ikväll med. men det får bli när michelle kmr hem! nu blir det duschen! ha det gott <3
vet att jag tjatat om hur mkt jag vill rida. men seriöst! jag blir galen! var mer än 8 år sen jag hade ett sånt här långt uppehåll med ridningen!:S

för dig ska jag göra det tusen gånger om

gubben i lådan- daniel adams-ray spelas just nu, gillar den låten starkt! :)
sa jag att gårdagen var chill? okej det var det. men idag asså.... shiiiiiit :O
när vi kom till matten var den inställd, så vi satt uppe i soffan tills elevens val började, där det bara  var jag,madde,lippa o rojin, så vi hade julpyssel o lyssnade på lite jullåtar o massa, så mysigt :)
sen hade jag o lippa hål tills madde slutade, då vi stack till maten, julbord med julmust o allt! ;) sen hade vi hål igen, tills bilden började, där dampa vi lite smått o flumma, ingen direkt lektion, allt var fritt så att ;) sen var det spanska, där vi gjorde memory, så vi typ målade o  skrev till det hela lektionen. sen när vi skulle ha no, så var inte mats där, så det blev inställt. haha fy satan va go dag! :D
nu har jag duschat.... i hela 40 minuter :O lite smått konstigt att varmvattnet inte är slut:P  meeen va gött det var med en varm dusch! :D
nu ska jag ta o se det senaste bonde söker fru avsnittet tänkte jag :)
asså gud föresten! om bara en vecka är det ju fan julafton :O detta året har gått hur snabbt som helst!!! o jag är så tacksam över hela året <3 2010 är helt klart bästa året i mitt liv! :)
ha det gott, kram <3
jag o lova-bus för ett/två år sen :)

pack up

hahahah, jag döööör! igår på engelskan skulle natarsha säga "men ska du säga 'honoms köttbullar' " också blanda hon ihop massa o bara "köttbollar, köttbillar, köttballar" hahah, serriöst, det var typ bara jag som skrattade Xd
men iaf, sen idag vaknade jag typ halv 8, slängde på mig kläder o stack in till mormor för att äta frukost o tillbringa 2 o en halv timma där, för jag hade sovmorgon till 10, gött som attan!;) sen var det svenska, då vi såg på oliver twist. usch vad hemsk den ä! o sen var det mat, o sen var det musik, då vi spelade jullåt :) mkt stämningsfullt... elr aa.. haha :P o sen, tio i 1 slutade vi! så japp, skoldagen var helt klart chill, o kanske inte jättevärt att man åkte in när den bara var så kort. men jag ångrar ändå inte att jag gjorde det;)
sen stack jag till mormor o käkade, o sen kom mamma o vi stack till tandläkaren. så nu har dom pillat i min mun så det räcker för hela året känner jag! :) också ska jag få tandställning med. vilket jag faktiskt vill. för jag orkar inte med mina snea tänder faktiskt. vill inte ha det när jag blir stor.
så nu sitter jag o har precis ätit nudlar, och ska se på desperate housewifes :)
o nu äre bara 3 skoldagar kvar innan lovet + julavslutningsdagen. men den kan man inte direkt räkna med. det är mer bara 'mys-dag' elr nått...  haha :D
nu ska jag kila! ha det gött! kram<3
vill tacka min syster än en gång, för att hon inte gav upp med det här med Tequila. tack syster <3

jag skulle säga att vi är + - 0

sitter o lyssnar på "säkert-vi kommer att dö samtidigt du o jag" just nu. kom på igår hur grym den låten är ;)
hörde även tove styrke i radion idag. det var ett tag sen må jag säga! men bra är hon :)
idag har det vart skolan. bestämde mig för att skita i att va med på idrotten då min tå fortfarande gör ont. nu är det bättre, men tidigare idag stack det i hela foten efter att vi gått ner till tåget o tba. men det blir nog bra tills imorgon! :)
sen efter skolan stack vi till pa:s för att inköpa lite godis o dricka som ska med till skolan imorgon, då vi ska kolla film o hela schuduluttan:)
fast, jag kom på att jag glömt väskan. så jag får la ta en annan väska eller så får jag ta en kasse elr nått hah :P
har även omprov i engelska imorgon! inte okej att komma på det såhär på kvällskvisten (kan man säga kvällskvist? haha aja:P) men jag kan det mesta så jag är rätt lugn ändå:)
sen har vi även prov i hemkunskap på onsdag. praktiskt prov heter det tydligen. vi ska göra lasagne. det är provet;) så jag hoppas jag har en bra mat-lagnings-dag haha;)
fick även reda på svenska provet idag. fick VG o är otroligt stålt över detta ;) enda ämnet jag får aningen högre i. fick också vet mitt slutbetyg i spanska. svagt G... inte lika kul, men han sa att om jag bättrar mig med pratet o det i vår sätter han högre. så jag får la göra det då :)
nu ska jag kila vidare. orkar inte sitta vid datorn mer. känns som mina ögon håller på o bli fyrkantiga elr nått hahah, ne. men aja :) ha det gott!
försökte fota ur en kalender, gick la sådär haha, men det är en golden hur som helst, som dom flesta kanske ser :)

i'm on my way back home to you

sitter med en svullen tå o käkar godis. helt okej på en söndag eftermiddag! där nere bakas det pepparkakor, vet inte om jag vågar äta dom sen men aja:P vaknade för typ en halvtimma sen o kunde somnat om, men jag valde att inte göra det!
kan berätta om gårdagen lite kort!
8 hoppa jag upp ur sängen o trodde jag hade försovit mig, som tur va trodde jag fel:)
så jag värmde upp plattången o började platta håret. detta tog en jädra tid. så jag fick kasta i mig frukost o skynda mig till bilen. sen bar det av till madde. där försökte jag desperat sminka mig. det gick la som det gick. men jaja! sen drog vi ner till freja där vi mötte ida o erika. o fick vänta på vår egen klass i typ en timma ;P
sen körde matcherna igång o jag o madde stod med maddes megafon i högsta hugg... elr okej. jag sa inget i den men ändå:P väldigt händelserik för-o eftermiddag om jag får säga det själv:) jag o madde var inte med o spelade. men var ändå utklädda(:
sen vid 5 stack jag o madde hem till henne o åt tacos o glass, satt inte helt fel i magen! :D
sen plattade jag mitt hår än en gång, eftersom att det både regnat o snöat ville det inte hålla sig rakt längre.
sen kom pappa in med kläder till discot. kanske lite mörka o gråa för att vara disco-kläder men aja:)
sen  drog vi vidare till freja igen, där discot var. där satt jag o madde i väntade i en timma, för vi trodde det började 8, men icke, 9 började det! men vi hade kul där  i omklädningsrummet ändå:P satt o spelade in massa cp videosar o skit :P (y)
sen när väl alla kom var jag o madde väldigt trötta. men vi stannade i en o en halv timma ändå! öm.. ah vi blev typ ganska ensama där ett tag. för erika o ida spelade pingis o lippa o malin försvann haha :P
sen när jag kom hem hann jag bara byta om o sen sticka o vara barnvakt. där både fabian o lova var väldigt trötta så vi åt o sen la oss. o jag sov som en stock! märkte inte ens när tobias kom hem, men jag vaknade typ 5 elr nått o gick hem då, o la mig o sov som sagt till 12 :)
nu tjatar pappa på mig att jag ska ta upp kläder, städa o massa. men asså jag ORKAR inte!!! super trött värkligen! aja. brandi carlile kan jag ha på o lossas att jag inte hör honom kanske;)
också ska jag vila min stackars tå hahah :P :)
ja ja, ha det gott <3
hippie ger 'yo i'm the man' minen ;)

vinterland

känns ganska illa att jag inte suttit vid datan på 2 dagar.
men jag tänkte berätta från o med onsdag tänkte jag:D
japp, onsdag alltså, dagen började som vanligt, hk där vi bakade LUSSEKATTER haha, o mina fick lite för mkt safran, så dom blev illgula, men asså jag har ALDRIG i hela mitt liv ätit så goda lussekatter!! så jag är nöjd som tusan :D ha bara mkt safran så blir allt perfekt ;)
sen svenska o musik. sen efter skolan stack jag, madde o erika till musikskolan där dom skulle spela lite. satt o väntade på dom i 10 minuter. på den tiden hann jag öva lite på svenska provet :)
sen begav jag o madde oss ner till tåget för att hoppa på det o sticka vidare till STOOOOOOORA skövde. haha, nä det är rätt litet. men är man inte där så ofta så blir det svårt att hitta! men det tar vi sen!:)
där köpte jag ett linne till lussenatta, svart. inget speciellt, men jag var tvungen att ha ett bara. ändast 50 rekstaler, så det var inte hela världen om jag inte använder det allt för ofta. men det är ändå svart, det går ju o använda till det mesta ;) sen köpte jag däremot ett läppstift-rött till michelle, som kostade 105 spänn haha ;)
sen skulle vi sticka vidare till en affär som inte var i närheten av comers, som maddes syrra ville att vi skulle gå till. o vägen dit var en pärs! vi sprang runt som yra hönor, visste inte vart den låg o inte vad den hette. o madde var förbannad på sin syster (som hon pratade med i telefonen) för att hon inte visste vart vi var. hahah jag spelade även in detta, o när jag lyssnade på det i efterhand skrattade jag så jag fick tårar i ögonen :D
hon sa typ saker som "vi pulsar fan i en 5 meters hög snöhög här!!!" sanningen var att vi gick på en stig, och snön bredvid stigen var kanske 10 cm ;)
o typ "jag får la gå till den där jävla parkeringen då!!" o kvällens bästa komentar var när hon skulle säga "då går vi la snätt över gatan då", då hon råkade blanda ihop lite bokstäver och säga "då går vi la svett över gatan då!!" o jag var ubertrött, så jag skratta typ ihjäl mig lite smått XD
ja, o sen fick vi typ kuta för att komma på tåget, o precis när vi kom på hoppa vi av igen, för vi visste inte om det var rätt tåg. så vi hoppa av o på några gånger. men sen dök maddes syrras kille upp där i tåget o öppnade dörren precis innan dom skulle åka. så vi kom med ändå som tur va ;)
haha, nog om onsdagen. sen på torsdagen (igår) började vi skolan klockan 9, fast det var temadag, så vi började i bowling hallen. o det var faktiskt redigt jävla kul rent ut sagt:D jag sög värkligen, men det var typ det roliga, för typ alla sög lite smått så vi typ bara skrattade haha :D
sen knalla vi ner till skolan för att kolla hip hip hora. haha, fan va kul den va måste jag bara säga! :D höjdpunkten är ju "gör som en ketchupflaska!" hahah XD
sen på kvällen plugga jag på svenska provet, o emmi var även här, så det blev lite prat som vanligt :) o vi såg även tre lösa kor på vägen haha. ah.. intressant va? :P
idag var det helt vanlig skoldag. kom även fram att hamster-mats hatar barn haha, elr aa bäbisar rättare sagt :P o ja, inte mkt mer att säga om det faktiskt :P
nu ska jag hänga upp min tvätt och sen kolla 90210 o maaaassa mer:)
ha det gött!
lussenatta imörn föresten! gööött :) madde tar med megafon o allt! asnice :D

m

sitter just nu och kikar svenska hollywoodfruar på datorn, haha lena är ju skönast ;)
dagen har vart helt okej!
besvikelse i första ämnet, då det var aleXander som öppnade dörren istället för mats. men resten av lektionerna har vart bra! :)
förutom idrotten. asså jag dööööör! jag måste serriöst ta o lära mig att åka skridskor! fyfan va pinsamt! jag såg nog ut som bambi på hal is, jag skojar inte asså!
haha, hemskt!
iaf, nu sitter jag som sagt o kikar hollywoodfruar, o äter lite pepparkakor, jag menar, det är ju för sjuttan snart jul, så varför inte liksom;)
när hollywoodfruar är slut ska jag åter igen platta håret. har gjort det i 2 veckor nu. trött som fasen på't! men hellre det än att ha elktrist hår hela dan!
tack o hej leverpastej! :)
och jag antar att ni märkt att jag har bytt header med? ganska så tillfällig tror jag, var så trött på den gamla nämligen.

julen är här

just nu, sitter jag nere i tv rumme o väntar på bättre tider... elr nått åt det hållet. Zero ligger inne i köket o sussar o resten av högen är inne i stan o köper grejer till hippie o mojjs. så here i am!
håller på att laddar ett avsnitt av desperate housewifes (nu tror jag att jag stavade rätt) som jag ska kika för att fördröja tiden elr nått:)
när jag vaknade imorse ville min röst ligga kvar i sängen o sova. så jag fick typ hosta fram min röst. hoppas inte detta håller i sig länge! imorgon blir det inget bad för mig på idrotten iaf! skönt på ett sätt, men aa.
haha måste bara säga detta, var ute med zero förut, o han skulle  som vanligt inte koncentrera sig på att kissa, utan att käka snö, så skulle jag säga 'men snälla zero, kissa nu' också blev det aningen fel, så det blev 'men snälla kisso, zera nu!' haha tyckte detta var skitkul, så jag vek mig i skratt hahaha! så rätt bara :D
sì sì. nu ska jag kika desperate housewifes som sagt, så ha en asgo söndag! :) kram<3
Bilbo <3

från kylan in i värmen

haha, jag o michelle sitter o lyssnar på lars winnerbäck och skrattar åt vad michelle råkade säga, av misstag ska tilläggas, att liza hette, skita. haha så fult :D
har fortfarande inte så mkt att berätta om. lördag kväll, sitter med datorn i knät bredvid michelle som sitter med sin i hennes säng, bredvid är även hippie som tuggar i sig en tuggknut :) precis som det ska vara på en lördag tycker jag! :)
o jag måste även tillägga att dom flesta lördagar slutar med att jag sitter o lyssnar på låtar som jag lyssnade på när jag var en liten flugskit. som fantasi, lucky luke och tommy tycker om mig m.fl haha, helt galna låtar, i like ;)
måste prata med mamma om Quila snart med.... jag vill detta så himmla gärna! om några veckor är jag rätt säker på att han ligger här bredvid mig och bredvid hippie, så har dom var sin tuggknut ;)
nu ska jag kolla på parlamentet o om jag hittar nått mer sköj att kolla på! :D ha det gött! kram<3
btw, på lussenatta, vilket är på lördag, ska vi vara millitärer!! bilder kommer då :D
har även en påbörjad hemsida om Tequila, tequiila.zoomin.se. där har ni den :)
kram kram<3

wavin' flag

japp, då har man vart ute i snön, så himmla mysigt :Dvi pulsa omkring ute på åkern här utanför o försökte fota en sjövild hund haha skitkul :Dhar inte så mkt att skriva om faktiskt. sitter o pratar med  min syster, jennie på facebook chatten :) var ett tag sen jag prata med henne måste jag säga!
ikväll blir det som sagt kolla på datorn på olika program o sånt dära:)
nu får ni bilder på mig o hipps, dom på michelle o henne blev mkt bättre, jag ser helt miffad ut. men jag har inte gjort om dom på michelle o henne, så dom kanske kmr senare :)
kram kram<3

shadow on the wall

nu sitter jag med hippsi bredvid mig, o bredvid henne lligger kameran. som snart ska ut o upptäcka världen! :)
jag ska ta mkt vackra bilder (försöka iaf) på vinterlandet och hippie o michelle o kanske övriga syskon :D
allt detta roligheter för att sen köpa en enorm ram o ssätta massa kort i på alla djuren o alla syskonen o ge till mamma o pappa i julklapp ;) tror dom blir glada över detta faktiskt! michelle är ett geni på att komma på ideèr tycker jag! :D
förövrigt är har jag åkt på en redig förkyldning så igårkväll o imorse hade jag lite smått svårt för att prata, hes som bara den. men det har gett sig lite som tur ä :D nu är det bara halsen o lite smått feber som stör mig. men det kan jag leva med! det är ju helg trotts allt :D
åh, sitter o kollar ut genom föönstret. fy satan, på ren svenska, vad vackert det är!! nu får michelle skyynda sig att duscha så vi kan komma ut! :D var på promenad med michelle o hippie förut, då michelle släppte räven. shiiiit vad hon tyckte det var kul med snö!! :D riktigt härligt, o nu har man pappa att tack att man får låna hans fina kamera så vi kan få lite action bilder på henne :D
toniiiight, tänkte jag kolla på despirate housewifes. ovanligt? nä. men jag har typ 7 sesonger att ta igen så ah :D
nu är hon färdig! så nu ska vi ut! ha det sköööööönt :D

jag såg mamma kyssa tomten

nu ska ni få en dagens-berättelse här;)
sv-öm... kmr inte ihåg vad vi gjorde... hahahaa! lol :P
eng- såg på oc hela lektionen med cola o kaka :g
no- mats är ju änltigen tillbaka, så det blev icke mkt gjort, men det gör inget! haha, vi ska tydligen ha sexualkunskap i vår. men mats ä ju mats, o han kunde tydligen inte hålla sig från att prata porr o allt, han sa nått om 'porr är ju inte direkt som i verkligheten, hade det vart det, hade jag inte ens hunnit komma till trapppan innan jag sättit på nån' JAPP, he is back! ;)
matte- hade aleXander, o han är lika jobbig som alltid. kanske taskigt att säga så. men jag är så himmla trött på honom, så jag bryr mig fasen inte längre:P
mentorstid- fattar inte vad vi har den där jädra mentorstiden till, seriöst :P vi gör aldrig nått typ ju :S:P
so- genomgång på veckans arbete o sen nutidskryss!
så dagen har varit väldigt soft faktsikt! :)
sen gick jag hem till mormor, men precis när jag kom innanför dörren ringde mamma, så fick jag kila vidare till vindängen. o jag som skulle fått pankakor! :( haha, men jag fick choklad som jag sitter o mumsar på nu iaf:)
o om typ en timma ska jag sticka vidare till marie, för att där vara barnvakt! :)
fullt ös medvetslös lite smått. fast nä :)
men först ska jag kika vampire diaries! ha det en asskön fredagkväll! :D

Love the way you lie

den låten, love the way you lie med rihanna o eminem har vart på min hjärna dagen lång! :)
men iaf!
dagen var ju väldigt kort, skoldagen pratar jag då om. hemkunskap, svenska o sista musik :)
och det har gått fort som attans! sånt som man gillar bäst med skolan! bara det går fort :P
nu spelas solen i ögonen på spotify, måste säga att jag älskar den låten så otroligt mkt!! :D
hörde äver in i värmen i mårse. gillar den starkt med! han är riktigt bra den där lars winnerbäck ;)
jo iaf! nu ska jag komma till sak! jag har så länge gått o grubblat på det där med brunt hår.. aldrig riktigt kunnat bestämma mig. men nu så! brunt blir det! :) i o med att jag inte kan leva utan förändringar, så får det bli så! :)
har sätt ett avsnitt av despirate housewifes, vet fortfarande inte hur det stavas. men det skiter vi i. o suttit o glott på facebook. så nu blir det panikplugga till spanska provet imorgon! inte bra av mig att inte ta tag i det tidigare! men nu så! så jag ska sluta skriva nu!
men först måste jag säga, JAG ÄLSKAR VINTER!!! snö, ljus o mysigt! det ä livet! :D
aja, kram <3
haha intressant bild? men jag hittar inga intressanta, o känner att jag behöver lägga mer tid till plugg än att leta bild:P så chips it is! ;)

RSS 2.0