bildregn

fick lust att kolla igenom lite bilder på moonis förut, o hittade lite allt möjligt faktiskt:)
för tillfället väntar jag in michelle, så hon kan hjälpa mig att flytta en byrå... hon är o köper skor o det tar EVIGHETER! :O:p
aja, på spotify spelas just nu waka waka, har blivit rätt fäst vid den låten faktikst:P
aja, ska försöka damsuga lite nu! ha det gött!

micky

just nu sitter jag o livv o lyssnar på gamla godingar som lucky look, helena o jag, fantasi, superman, spelar ingen roll, marie, tommy tycker om mig osv. dvs dom som jag o michelle lyssnade på när vi var mini-michelle o mini-denise;) rätt imponerad faktiskt! så himla roliga låtar ändå:P:D
dagen blev icke som jag tänkt mig! jag gick ut med lotuz som jag sa, men jag åkte även in till emelie för att hjälpa till att vakta lite hundar, vilket jag gjorde med fabian. vi kikade på tv:n där en mkt rolig film gick, den där med vien diesel som är barnvakt, om nån sett den... kmr dessvärre inte ihåg vad den heter, men i like!:D
sen hem o äta tacos ;)
sen har jag inte gjort alls mkt mera, nu ska jag fortsätta sjunga med på dom vackra låtarna haha:P XD
godkväll!;)
gud vad jag saknar denna hästen! önskar att dom kunde svara när man frågar om hur hon mår och vart hon är....

nu du kärring-björn rosenström. haha helt klart bästa låten idag!:P

hejsan hoppsan! ber om ursäkt att jag inte bloggat mkt i veckan, o veckan före det osv. har vart så himelens mkt i skolan, jag har faktiskt knappt hunnit sova! bokstavligt talat!
meeen! nu är jag här igen! för det är ju äntligen höstlov! snacka om att sista veckan var en katastrof! långsamaste ever!
men under lovet hinner jag nog blogga varje dag iaf... hoppas det iaf:)
kanske ska säga allt jag ska göra i veckan?:) så blir det liite längre inlägg iaf:P
idag(lördag): ska jag städa, jag har sagt varje helg "jag ska stääda idag" meeeen icke! så idag får det bli!:)
imorgon: ingen aning faktiskt... får se vad jag hittar på:) kanske en dag med bara djuren? JUSTE! idag/imorgon ska vi typ ha "minnes stund" för Dollar som gick bort i veckan<3 vi har inte direkt haft minnes stund för något djur innnan, så detta får vara för alla!
måndag: hoppas på att mamma kan hänga med mig till banken så jag kan få legitimationen nån gång...:)
tisdag: inga planer än vad jag vet...
onsdag: sticker jag,madde,lippa,erika,ida,sanna,sanna o elli till "staden med dom tre S:en" som madde säger :P (stora staden skövde haha:P)
torsdag: inga planer än... vad jag kmr ihåg iaf haha:P
elr... jag har nog inga planer alls mer :P så detta är mer en vecka jag bara ska slappa, precis som det ska vara på loven!:)
juste! nån av dagarna ska jag hjälpa nicklas med michelles present med:)
i hope she like it!:)
happ happ! nu ska jag... ömm... jag orkar inte städa just nu, är lite seg fortfarande:P
jag ska ta o göra rent mina kristall-stenar elr vad det heter:P för det behövs känner jag!
o sen ska jag även  ut o gå med bozz och lotuz! :)
ha det bäst<3
till minne av
Happy<3
maries kattunge "tiger" <3
maries andra kattunge "Iona"
Jull Moon Dancer <3 (som bara är saknad, inte död elr så som tur ä haha:) )
Dollar<3
Har inte bilder på alla... helt galet hur många som dött...:(
Men jag har ju somsagt inte bilder på alla, så det är minne för dom med såklart<3

kort inlägg

skolan idag gick långsamt! men jag orkar inte gå in på det, efter skolan var det omprov, hoppade tre ord, men jag tror jag får rätt på resten så jag är nöööjd:D
sen hundvakt till bästaste hundarna, keetah låg o sov viid dörren i väntan på emelie, o jag o hippie lånade emelies säng lite för att vila en halvtimma elr nått:)
sen hem o ÄTA! herre gud va jag åt haha:D
nu ska jag ner o se klart på sos västkust, haha rätt bra tycker jag själv faktiskt:) ha det bäst! kram kram<3

little house

asså... min storebror kim, har en stark förmåga att plåga mig var gång han kmr. o då menar jag inte typ med ord elr blickar. först försökte han kitla mig, men som dom flesta vet, så är jag inte ens lite kittlig, så jag reagerade inte, sen brottade han ner mig o körde med det där "du ska få en stor blöt puss!" så jag typ kämpade för livet för att komma där i från. o då drog han med mig i på toan o försökte doppa mitt huvud i toaletten! TORTYR säger jag bara! haha! fast det slutar alltid med att jag sparkar till honom o skyndar därifrån hahah :P (Y) funkar alltid;)
iaf, morgonen började när michelle kom in på mitt rum o försökte med "KLOCKAN ÄR TRE!!!" men jag var så smart att jag kollade på min egen klocka där det stod 11, så den gubben gick inte ;) haha, innan jag fortsätter måste jag berätta vad hon sa igår när hon väckte mig. hon ryckte upp dörren o sa "KLOCKAN ÄR 12..... *tänker*... det här är ekot!" HHAHA!! gud va vi skratta, så himla klockrent :D
iaf. sen käka jag o gjorde iordning mig, sen stack jag,marie,lova o emelie till emelies blivande hus. gud va fint det var! utanpå i alla fall:P nej, inuti var helt okej med, det var bara några av tapeterna som inte riktigt... ja vad ska jag säga... föll mig i smaken? hehe. fast det är ju ett gammalt hus så :)
så vi var där i några timmar, plockade o pratade o lite så:)
när jag kom hem frös jag som bara den, så jag gick o la mig o vilade lite. sen tog jag en varm varm dusch. o nu har jag precis käkat lite:)
jag tänkte rabbla upp vad jag har i läxa och så denna veckan faktiskt, så ni kan lida med mig höhö:P
måndag: -
tisdag: so-prov, engelska glosor (massa!)
onsdag: hemkunskap
torsdag: spanska glosor+ omprov i spanska (vet inte om jag har något mer... kmr inte riktigt ihåg...)
fredag: engelska, svenska.
så det är en hel del. o smart (!) som jag är, så har jag inte övat så mkt på något av det! så det blir att köra slut på hjärnan i veckan... nästan iaf :P
nu ska jag kika tv! ha det gött!<3
gammal bild:)

like i walking in the rain

just nu sitter jag med hippie sovande brevid mig, och inväntar michelle, o hennes kompis anna:)
lyssnade precis på "annies song" lööööve it!
dagen har gått väldigt långsamt, i skolan iaf. där vi fick reda på no-provet, jag blev godkänd, o det är jag nöjd med:D sen var det tyvärr sämre med matten, där jag fick 3/16... vet inte vart min hjärna håller hus faktiskt... men jaja...
inatt var jag med om en riktig skräckupplevelse föresten! uschuschusch! jag somnade tidigt, men vaknade sen vid 12 av att det blåste som bara den utanför. o jag låg o lyssnade på det ett tag, tyckte det var lite mysigt. plötsligt slogs mitt fönster upp, o jag flög(!) upp ur sängen. det small till som in i den när det åkte upp, o det kändes som att nån sköt mig! serriöst! jag skojar inte haha:P så jag vart helskärrad, så jag har haft lite sömn inatt, allt på grund av det! men aja. det är ju helg nu som tur är!:)
var även hundvakt, haha gud va jag älskar dom hundarna! :D
här kmr bilder på keetah, hippie, o lite mig :P
sådära någonting:P
nu ska jag sticka:) ha det gött!

skövde

detta ska jag försöka få tag i på gina,
sen ska jag försöka hitta detta på h&m
det var det jag hittade på h&m, behöver även en långtröja, som jag kan ha under den stickade med text från gina:)
har även kollat på bikbok, men hittade inget jätteinteressant där... men såhär är det, man köper aldrig så mkt man säger haha:P men bilder kmr efter att vi vart där, o jag hoppas på det mesta jag lagt upp:D ha det gött!
ps. skriv vad ni tycker!!! :)

we never lissen

skolan har gått sjuuukt sakta! jag skojar inte! det känns som att det har gått en hel vecka, på bara en dag haha:P
men aa... efter skolan gick jag o madde hem, fan va snabbt vi gick! haha, vi hade en väldigt intressant konversation faktiskt.. :)
sen åt jag hos mormor, hann knappt äta upp förens pappa kom o hämtade mig. då åkte jag hem o jag har typ suttit vid datan i 4 timmar:O :P höhö...:)
jaja, så äre:)
har gjort ännu en bild på picnik. det ä rätt kul att sitta med det faktiskt :D
hade tänk att gå ut med hundarna, men det är så mörkt, kmr inte se något... shit, klockan är ju bara sju! :P
hehe, aja, ni får ha det asgött! kram<3

i pray for stormy weather

haha, gud va jag älskar denna dan<3
no:n var ju inte alls kul, men den gick ändå rätt fort:)
sen var det spanska, där fick vi typ skriva brev, så det gick rätt fort med:P
sen svenska, skriva lite på min andra däckare, den jag inte ska använda, men ändå:P det gick även det fort.
sen mat. rätt god mat till o med;) gröt!:P hhaha, gud, jag tog nog igen hela 8:ans skratt anfall där... madde sa något i form av "veckan sen veckaan är det lov" elr nått askonstigt... vilket jag inte kom på att det lät rätt kul, förens typ 5 minuter senare. o då fick jag världens skratt anfall.. asså jag har fan aldrig i hela mitt liv skrattat så mkt, så jag inte fick luft. o tro mig, jag har haft många skrattanfall haha! madde tog ett kort, jag var typ lila-blå haha!! gud! men jag kände att det var rätt gött, jag hoppas det har vänt nu! så att jag istället för att vara sur o tråkig, blir mig själv igen som jag skrev i förra inlägget :D
resten av lektionerna gick med fort:) sen till mormor o käka o umgås hehe.
sen hem o gå ut med lotuz o nickepicke:)
fast det blev väldigt korta promenader, för det är ju typ storm ute ju! :O:D
sen in, o skicka deckaren till min svenska lärare, o sen resten av kvällen har jag typ bara suttit här vid datan:) o tatt det lugnt.
nu ska jag ta o sluta skriva känner jag. bilderna har jag inte ännu, michelle, om du ser detta, får du gärna skicka bilderna på älgarna på min mail elr nått:)
ha det gött! o få skrattanfall ni med, askul! :D höhö
kram<3
juste det ä ju snart halloween! (bilden blev as konstig, därför ska jag göra en ny mihhihihi:) )
haha såååådär;)

fly on the wings of love

undra om djuren är lika själviska som oss människor...
om dom inte orkar med någon. och bara går till dom andra. när dom andra har övergett dom, så går man tillbaka till den första... själviskt! människor är värkligen orättvisa. jag är inne i en period där jag iinte orkar med någon ting, inte vill någonting, inte vill prata i onödan, och bara kan överge en person. jag har aldrig vart sån här förut. annars har jag vart tjejen som går runt och skrattar hela tiden. som älskar livet, som inte får nog av någonting. vill bara ha mer. jag vill va hon igen! orkar inte med mig själv förtillfället. jag vet "man väljer hur man ska vara" men det krävs endel kraft för det. men jag ska bli mitt gamla jag igen! jag lovar... någon gång...:P
Just nu, vill jag vara ett djur. som kan gå sin egen väg! inte behöver gömma sig (okej, det behöver dom när det ä jakt, men vi räknar bort det tycker jag:P)
idag skulle farmor fyllt 90... jag kmr inte skriva något om henne. mer än att jag vet att hon har det mkt bättre nu än det sista halvåret i hennes liv <3
fri som en fågel

som en diamant

jag har vart as nervös hela veckan. o det var det värt! :D
dagen igår började klockan halv 8, då jag drog mig själv upp ur sängen för att fixa, o sen väcka michelle. sen kom annelie, vi åkte till henne o fixade hästarna i 2 timmar. sen stack vi iväg till utställningen. jag o michelle var mest själva, utan annelie. vi satt o pratade på läktaren o lite sånt:) sen var det dags att lasta ur, jag blev genast väldigt nervös, o sprang på toa höhöh. så fixade vi dom typ en halvtimma elr nått. o kallt som attans var det! + att laura är beroende av gräs så hon drog som in i den, o annelie bara "DU KAN INTE GÅ IVÄG FÖLET FÅR PANIK!" haha lol!
sen direkt när vi kom in i ringen släppte allt, det var as kul inne i ringen asså! :D önskar att jag hade varit några år äldre just nu, så jag kunde ha egna hästar! :)
det slutade iaf med att Lucie blev bäst i rasen, och sen kom hon trea i best in show ringen! :D
Just nu sitter jag med halsont men vad gör det? :D
nu ska jag fortsätta käka på min choklad :g ha det gött! (bilder kmr nog senare)

wild child

Vet att jag borde sitta och läsa på spanskan just nu... men jag är så inne i deckar-skrivandet vi har på svenskan! och gud vad glad jag blev över michelle o nicklas kommentarer! betyder massa, tycker ju det är as kul med skrivande, o deras kommentar gjorde det bara bättre:D tack hörrni<3
jag ser fram emot helgen väldigt mkt! ska ta en riktig egen kväll på fredag, elr aa det kmr ju sluta att jag sitter brevid michelle ändå. men jag ska ta det lugnt så jag inte stressar inför lördag, en stor dag i mitt liv haha:P
imorgon är det matte, elevens val, bild, spanska o sist och absolut minst gillat; no! så dan kmr gå fort, förutom dom två sista lektionerna:P
på fredag är det no prov på 2 kapitel... kanske ska börja öva?:P
aja ska prata vidare med syssling pyssling:)
ha det bäst<3
kram

.

sitter just nu o stor ler!
det är något väldigt stort som kmr hända nästa lördag... o det är min allra första gång jag gör det. o jag kmr göra det så många ggr efter det. så jag hoppas att  detta går asbra! o är riktigt kul! jag ska ut i ringen med laura, hon ska inte visas men ändå. är värkligen nervös. vilket jag inte ska vara! detta är en kul sak, inte som ett prov elr så! det är precis som tina, hippies förra ägare sa till michelle skulle visa hippie "gå ut o lek bara, det ska vara underhållande och hunden ska tycka det är kul" mkt bra sagt tycker jag!:))
så jag ska följa hennes råd! lite svårt att "leka" med en 18 årig cob.. med en häst över huvud taget kanske... men aa, jag får väl hitta på nått kul :))
klockan 9 ikväll ska jag vara barnvakt. men tills det, tänkte jag kolla efter vad jag ska ha på mig på lördag :D
aah! gud, taggar till tusen. men tre djupa andetag, o sen leka är vad som gäller! :D
ha det bäst! kram<3

wind of changes

tror snart att både högtalarna o mina öron kmr spricka snart, hade precis på "galway girl" o nu äre "waka" men jag har inte lyssnat på så mkt musik alls i veckan. så jag tar igen det nu;)
har nu vart hundvakt i 4  timmar, men nu är jag hemma igen. o ska bara ta det lugnt hela dan:) kanske promenada sen, får se lite:)
nu ska jag se senaste avsnittet av vampire diaries :)
(som finns att se på 'watch-series.com' om ni vill kika:) )
ha det as gött i helgen! imorgon sticker jag till annelie 11 o rider o övar på o ställa laura, elr hon ska inte visas, men jag ska med in i ringen med henne, asnervös, hon kmr va as jävlig när vi är där säkert! haha:P
aja, kram<3

the story

vill be alla jag träffat idag om ursäkt för mitt jädra humörssvängande.. inte okej! men jag orkar inte kontrolera mig själv.. om man nu kan säga så...
så förlåt folket! jag har vart as jobbig idag...
efter skolan stack jag till mormor o åt. sen vidare till emelie för att där hämta hippie, där blev jag sittande i typ 3 kvart hah:P men det ä trevligt att hälsa på syrran lite då o då i veckan!:)
sen stack jag hem, o jag o oliwia lekte med hippie en stund med bollen o oliwia gjorde lövhögar som vi lekte i med hippie, hon stört älskade det hah:D
senn stack jag , livv o hippie ut på promenad för att sen gå in o vila. så här är jag!
har inte mkt att säga om helgen. det som är planerat är att damsuga, sova, vara hundvakt, va barnvakt, rida. men sova mest hoppas jag!:)
nu kmr michelle o liza snart!:))
så jag ska sticka! ha det bäst<3
n
gammal bild men ändå...

i only wanna be with you

skrev precis till michelle, en  väldigt lång komentar... som nog raderades elr nått... vet inte vad som hände med den... men iaf. hon hade gjort ett inlägg om att hon fick humörssvängningar hela tiden. precis så är det med mig just nu... i ena stunden skrattar jag tills jag får ont i magen. åt ingenting. i andra stunden går jag o tjurar, för ingenting. o jag kan börja gråta som in i den när jag läser något jag tycker är fint.... fattar inte riktigt vad som händer.. men konstigt är det. o jag gillar det inte! men jag hoppas att det försvinner! plus att jag är sååå trött varje jädra dag! usch!
idag var det tre lektioner. hemkunskapen gjorde vi pizza, gick rätt snabbt:) sen svenska, vi gjorde prov, vilket jag tror gick rätt bra:) o sen musik, vilket gick jättelångsamt. sandra är ingen rolig lärare alls! gud vilket ryck hon fick idag! bara ställde sig o skrek rakt ut ... kmr inte ihåg vad hon skrek, men nått om att vi skulle hålla tyst. kärring!
sen till mormor, o sen hem. nu ska jag öva prov! har spanska prov imorgon. hoppas det går bra! men det tror jag:)
imorgon är det ju även marknad! så där ska jag,madde,erika,ida,lippa,sanna,sanna o elli gå en liten stund, sen sticker jag till emelie o är hundvakt:)
mer än så har inte planterat, mer än att michelle kmr på fredag, då även liza är med:) henne var det ett tag sen man såg:)
nu ska jag öva prov o lite så:)
o idag ska oliwia till ridskolan för första gången med kanske jag ska skriva! :) hon är jätte förväntans full kan jag säga, hon pratar om det hela tiden! det påminner mig om när jag började, livrädd, men ändå längtade jag lika mkt varje gång:D
nu får ni ha det så gött, o hoppas inte ni också har humörssvängningar höhö:)
kram<3
michelles räv, michelles bild:)

forever young

tappade precis datan i golvet... såå kan det gå när man är hur trött som helst... kanske inte jätte okej... men aa höhö
idag var det skolan som vanligt. idrotten var faktiskt rätt kul, körde nån stafett precis i början, sen doppboll:)
och på  engelskan såg vi på the oc, as najs:D o sen på so:n fick vi sluta tidigt. så det var en riktigt bra dag med andra ord!;)
imorgon är det 3 lektioner; hemkunskap, svenska  (då vi har prov) och musik:))
sen hänger jag med oliwia o lova till ridskolan!;)
nu ska jag se på "biggest loser sverige", käka, öva spanska prov o svenska prov, sen sova! är hypertrött! ha det gött!:)

FANTASIII.... hahah

wierd det blev när michelle sätte på låten man hörde när man va liten, men även på riksutställningen när annelie var aspackad, usch fick då en dålig frashback... höhö.
också satt jag o michelle o sjöng på den också kolla jag på henne o bara "vill ha dig i mörkret hos dig.............. INTE DU ASSÅ" hahahah! fan va mkt jag det blev när jag sa så höhööh
jaag ska äta chokladkaka med passionsfrukt sen... tror jag göttans:))
nu ska jag fortsälla sjunga på pinks låtarna, haha kärlek på dom! :pp

mitt tuggummi har tappat smaken....(y) bara så vet liksom;)

höhöhööhö
det känns som att denna är uppdelad i 2 dagar... haha:P
började med att jag stack till annelie o red starkaste hästen ever, honeymoon. efter det sprang vi lite med laura o lucie, för att öva till fölutställningen:)  (där jag ska hålla laura:O hur kmr detta gå?:P)
sen hem o aa... jag har typ inte gjort något "vettigt" idag höhö
men nu var jag,michelle o wille ute o fotade så nu får ni se aaaas seriösa bilder på oss;)
också typ 20 till men aa..

@ expressen

Fler jagas för mordet på Elin Krantz, 27

GÖTEBORG. Flera gärningsmän kan vara inblandade i mordet på Elin Krantz, 27, uppger poliskällor. 
Hon tros ha slagits ihjäl - och sedan släpats till platsen där hon hittades av polisens hundförare. 
Jakten efter misstänkta pågår i största hemlighet och i natt sökte polisen efter nya bevis vid Temperaturgatan. 
- Sättet att försöka gömma henne på gör att man tror att det eventuellt kan finnas flera gärningsmän, säger en poliskälla.

Sent i går kväll sökte polisens tekniker med hund efter blod och andra spår i jakten på bevisning till mordutredningen. Polisen tror att flera män kan vara inblandade i mordet och att hon överfallits vid gångtunneln ovanför hållplatsen och sedan dragits med in i skogen. 
Enligt källor har hon slagits ihjäl med ett besinningslöst våld. Flera spår tyder på att kroppen sedan släpats ner till skogskanten vid hållplatsen där hon hittades i måndags.

Flera skäl bakom teorin

Det finns flera skäl till att polisen misstänker fler personer än den nu anhållna småbarnspappan.
- Man har försökt gömma kroppen med större stenblock. Mordsättet och sättet att försöka gömma henne på gör att man tror att det eventuellt kan finnas flera gärningsmän. Det är därför läget är så känsligt nu, säger en poliskälla.
Ett annat skäl är att Elin Krantz ska ha ringt ett samtal till en vän i samband med attacken. Vännen har inte svarat men röstmeddelandet spelades in.

Mansröster i bakgrunden

- På det som kompisen har fått på sitt mobilsvar hör man flera mansröster i bakgrunden, säger en källa.
Polisen är mycket förtegen om uppgifterna om flera gärningsmän.
- I nuläget har vi en person anhållen och sen hur vi bedriver ärendet kommer vi inte att gå in på i nuläget, säger Thomas Fuxborg vid polisen i Västra Götaland.
Kan man utesluta att det finns fler gärningsmän?
- När det gäller ett mord så kan man aldrig utesluta att det finns fler gärningsmän, naturligtvis.
Det finns uppgifter om att det hörs flera röster på det här telefonmeddelandet som spelades in?
- Ja, som sagt. Bevismaterial och sådant som vi har säkrat under den pågående förundersökningen är inget som vi går ut i media och kommenterar.

Bara en person gripen

Hans kollega Ulf Edberg säger på frågan om det finns fler misstänkta för mordet:
- Som det är nu är det bara en som sitter gripen och anhållen.
Polisen har ännu inte hört den anhållna tvåbarnspappan om eventuella medhjälpare, enligt hans försvarare Claes Östlund:
- Nej, det finns inga såna uppgifter. Det har inte diskuterats, det du tar upp. Men det utesluter inte att de har information som de inte delger oss under polisförhöret.
Sökningarna på brottsplatsen avslutades i går strax före klockan 23.



__________________________________________________________________________


jag sa det igår, o jag säger det igen... ARG MAN BLIR!!!



Elin krantz... r.i.p

det jag ville säga med det förra inlägget var att jag blir så jädra arg på denna killen! allt pekar på honom, o han har gjort något som har förstört hur mångas liv som helst. både dom som inte kände elin o dom som kände henne. nu går alla runt och är rädda osv!!

får ryck på detta asså! läste lite om det på aftonbladet, där det står att 2 röster hördes... o dom har bara inne en kille?? som nog troligen mördat henne, men jag menar, den andra är ju nästan lika mkt skylldig om han nu hjälpt till? aaaah!! kan han inte bara säga att det är han? hur kan han ens med att säga att det inte var han? hur kan man leva med sig själv om man gjort något sånt?!:((

usch! asså... hade det inte vart för honom hade hon levt idag!

ska inte skriva mer nu. varje ord jag läser gör mig argare o argare. ville bara skriva att jag blir så jädra frustrerad av detta!

tack för mig!


fan va frustrerad man blir!!

Elin Krantz blev 27 år gammal.
Elin Krantz blev 27 år gammal.
Foto: PRIVAT

Detta har hänt:

FÖRSVANN EFTER KVÄLL PÅ KROGEN

Elin Krantz, 27, försvann efter en festkväll på klubben Valand i Göteborg natten till i söndags.

Vid fyratiden på morgonen den 26 september tog hon femmans spårvagn hem tillsammans med en kompis. Väninnan hoppade av på Hjalmar Brantings-platsen. Elin skulle fortsätta ytterligare ett par stationer. Men det tog åtta stopp innan hon klev av på spårvagnsstationen Temperaturgatan på Hisingen i Göteborg

Klockan 19.10 i måndags hittade polisens hundpatruller Elins kropp i en skogsdunge intill hållplatsen Temperaturgatan i Länsmansgården.

I tisdags klockan 15.20 anhölls en 22-årig småbarnspappa, skäligen misstänkt för mordet på Elin.

I fredags förstärktes misstankarna mot mannen och åklagaren begärde mannen häktad på sannolika skäl misstänkt för mordet på Elin Krantz.

Läs mer:

Gripen för mordet på ElinFastnade på övervakningsbild.
Den misstänkte mördaren har suttit i fängelse Dömd för sju olika brott i USA.
Elins misstänkte mördare begärd häktad Är på sannolika skäl misstänkt.
Polisen jagar ännu en manFlera tecken tyder på att mördaren inte var ensam:
22-åringen häktad för mordet på Elin Den 22-årige småbarnspappan häktad – på sannolika skäl misstänkt för mordet
22-åringen nekar ”Han åkte raka vägen hem och sov.”

all i want is the wind in my hair

har inte varit inne på datorn på hela veckan, vilket har lett till dålig uppdatering:)
tidigt  i morse vaknade jag av att jag drömt en mardröm om en ganska gammalt hus, där jag skulle sova under någon utställning med hästar elr nått. det spökade som as där inne!
så jag stack ner till typ en kamping o där var det en kille jag typ bara gick fram till o frågade om jag fick sova i hans tält, haha as konstigt. o han var typ as snäll så vi satt uppe o prata jättelänge. helt plötsligt kom mamma springade o skrek att jonatan hade dött, blivit mördad. o 10 minuter efter hade oliwia ramlat ner från ett stup, jag vaknade då i panik o sprang in till oliwia o såg att hon låg o sov, sen sprang jag till jonte o såg att han också sov. så jag gick o la mig igen, då började jag drömma drömmen igen, då var jag tillbaka i spök-huset, då hände något... vet inte vad. men jag sprang o hämtade en gubbe, o drog in honom där, han såg sorgset på huset. o jag föll ner i gråt då spöket sa "jag ville inte skrämma dig, jag ville bara träffa honom en sista gång. han var min första o sista kärlek" när jag vaknade fattade jag inget, varför hade jag drömt allt detta? allt handlade om kärlek hela tiden... kom även på att detta huset, var huset bredvid oss som dom precis har rivit... lite konstigt faktiskt...
men jag insåg mkt med den drömmen:)
när jag sen åter igen vaknade på morgonen, kände jag bara för att gå en jättejätte lång promenad. så det ska jag snart!:)
nu ska jag bara kolla allas uppdateringar först:)
ha det gött!

bara ni som har tron...

det är precis som emelies kompis sa till henne "alla mina vänner är deprimerade" osv. det är värkligen så! alla är jätte negativa, o sura på varandra, o omogna (inklusive jag) o bara helt jätte själviska!!
man är bara trött på allt o alla. särskillt i skolan. jag o madde är alltid as flummiga i skolan, då typ alla är as sura o säger "TYYYYST!" o sen, 2 sekunder efter, börjar dom prata som kacklande hönor haha:P
hela våran klass är as bitchiga mot varann haha:P
det märks att 2012 är påväg! alla säger olika saker om 2012, "jorden kmr gå under" "nej, det kmr bli sämre, men inte gå under" "nej! jorden kmr gå "över" den kmr bli så mkt bättre" det jag skulle säga om det hela, är precis som mina syskon "den kmr bli bättre, alla får ut all negativ energi från sina kroppar, det började 2010 att synas ordentligt, o 2012 kmr vi vara som en stor familj hela jorden. inget mer rasistigt utan alla kmr liksom älska varandra. det är ju lite svårt att tro. för ändel säger liksom 'eh, det blir ju bara ett nytt år, som om allt skulle  förändras över ett år o vara så hela tiden' ja, eller nej. det förendras inte över ett år. det har förändrats längre än vi tror.  o allt detta har vi maya indianerna o tacka, då deras kalender tog slut just året 2012! jag ser fram emot detta! det kmr nog vara lite läskigt med så mkt nytt. men jag längtar! alla bara dör, blir mördade o får sjukdomar nu. men kanske är det som dom säger 'dom är inte redo för 2012' ?"
så låter min del av det  hela! så det är okej att vara lite deprimerade nu antar jag, att få ut allt man vill få ut. så man sen kan börja om, och vara positiv, använda sekret all time, osv!:)
jag o michelle pratade om sekret en dag föresten, o vi kom fram till att vi har rätt mkt power nu när det inte är alla i världen som vet vad det är;)
jag kan än inte använda det som jag har tänkt mig, för jag tvivlar för mkt. men anstränger jag mig ordentligt kan jag! o allt jag har nu, vänner, familj, djur osv, det har ju jag fått pga sekret, fast jag  har nog använt det undermedvetet:)
ni som har läst, o inte fattar vad jag menar. fråga inte. ni kmr få svaret själva!:)
ha det bäst<3

RSS 2.0